Nurol Tower kime ait?

Nurol Holding sahibi kim?

Nurol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Nurettin Çarmıklı, evli ve 2 çocuk babasıdır. Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.

Nugyo sahibi kim?

NUROL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.

BİST Kodu NUGYO
Genel Müdür NURDOĞAN TOPUZ
Yönetim Kurulu Üyeleri M.OĞUZ ÇARMIKLI S.CEYDA ÇARMIKLI KILIÇASLAN NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. ADINA TARIK ONGUN SEMİH KAYAALP MEHMET HİLMİ ÖZKAZANÇ NECDET GÜRBÜZTÜRK
Merkez Adresi Büyükdere Caddesi Nurol Plaza, No:255 Kat:3 Maslak/İstanbul

Nurol GYO Genel Müdürü Kimdir?

BİLGİLENDİRME

Adı Soyadı Görevi
Mehmet Hilmi Özkazanç Yönetim Kurulu Üyesi
Necdet Gürbüztürk Yönetim Kurulu Üyesi
Ahmet Kerim Kemahlı CFO/Holding
Nurdoğan Topuz Genel Müdür

Nurol Tower da neler var?

Nurol Tower

  • Açık Havada Sosyalleşme Alanları
  • Anayollara Yakın Konum ve Direkt Erişim.
  • Panaromik İstanbul Manzarası
  • 0’a Yakın Enerji Verimliliği Sağlayan Leed Gold Sertifikalı Çevre Dostu Bina.
  • Günlük İhtiyaçlar İçin Çarşı Alanı

Nurettin Çarmıklı aslen nereli?

Nurettin Çarmıklı 1934 tarihinde Artvin’de doğmuştur.

NUGYO cezası ne zaman bitiyor?

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında NUGYO.E paylarında 16/12/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 14/01/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Nurettin Çarmikli nereli?

Nurettin Çarmıklı 1934 tarihinde Artvin’de doğmuştur.

Mehmet Oguz Carmikli kimdir?

Nurol çatısı altında toplanan 20 ye yakın şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Mehmet Oğuz Çarmıklı evli ve üç çocuk babası. Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Gürhan Çarmıklı kaç yaşında?

Özgeçmiş : GÜRHAN ÇARMIKLI 1985 yılında Ankarada doğdu. 2008 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Nurol Tower ne iş yapar?

İstanbul / Şişli eOfis Mecidiyeköy, Nurol Tower‘da İstanbul Avrupa yakasının merkezleri bölgesi Şişli’de hazır ofis, sanal ofis, ortak ofis ve toplantı salonu hizmetlerini vermektedir.

Nurol Holding ne iş yapar?

Nurol Holding A.Ş., Türkiye’de faaliyet gösteren holding kuruluşu.Ticaret, savunma sanayi, inşaat- makine ve imalat, turizm, finans alanlarında faaliyet gösterir.

Nurettin Çarmıklı kaç çocuğu var?

Kavaklıdere Tenis Kulübü, Turizm Yatırımcıları Derneği, Karadeniz’in Özelliklerini Koruma Derneği, İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı ve TÜSİAD üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Oğuz Çarmıklı kim?

Oğuz Çarmıklı, Nurol GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi! Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ise S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan oldu…

NUGYO neden dusuyor?

Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem gören Nurol GYO (#NUGYO) paylarında bugünlerde sert düşüş gözleniyor. Düşüşün ardındaki neden Nurol Yatırım Bankası’nın elinde bulundurduğu payları satması oldu. Yıl başalarken 7,29 TL seviyesinde bulunan hisse yılın tamamını neredeyse türbülansta geçirdi.

NUGYO ne is yapar?

Köklerinden aldığı güç ve tecrübeyle 1997 yılında kurulan Nurol GYO arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet vermektedir. Nurol GYO insanların psikolojisini ve fizyolojisini olumlu etkileyen, pozitif enerji veren, mutluluk ve huzur sağlayan yaşam alanları yaratmak için çalışıyor.