Küçük Ağa Memocan kim?

Küçük Ağa müdür kimdir?

Küçük Ağa (dizi, 2014)

Küçük Ağa
Format Televizyon dizisi
Tür Aile Komedi
Senarist Ahmet Yurdakul Sinan Yurdakul Ozan Yurdakul
Yönetmen Aysun Akyüz Erol Özlevi

Emir Berke Zincidi ikizi var mı?

Memo’nun ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk. Derslerinde çok başarılı, okulunun en iyisi.

Küçük Ağa Berke kimdir?

Hayatı ve Kariyeri Babası bir model olan Zincidi, 2 yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynadıktan sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandırmıştır.

Küçük Ağa Memo Can kaç yaşında?

Emir Berke Zincidi 4 Ekim 2005 yılında dünyaya geldi. Çocuk oyuncu olarak bilinen Emir Berke Zincidi Herkes onu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldığı “Osman” karakteri ile tanındı. Bu dizinin ardından pek çok dizide rol alan Emir Berke Zincidi adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Küçük Ağa arzu kimdir?

Cansın Özyosun’un Küçük Ağa dizisinde oynadığı Arzu karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Küçük Ağa Derya kimdir?

Balım Gaye Bayrak’ın Küçük Ağa dizisinde oynadığı Derya karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Ikizler Memo Can ikiz mi?

Memo ve Can daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ikiz kardeşlerdir. Memo öz olmayan annesi, ninesi ve dayısıyla yaşamaktadır. Memo‘nunki fakir bir hayattır. Ailenin maddi olanakları kısıtlı olmasına rağmen, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanmışlardır.

Memo ve can ikiz mi?

Erol Özlevi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu “İkizler MemoCan“in senaryosu ise, Ahmet Yurdakul’a ait. Can‘ın ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk. İşlediği vukuatlardan dolayı bütün mahallenin dilinde. Onlar için tam bir baş belası…

Küçük Ağa dizisi neden bitti?

Son bölümde tam işler yoluna girmişken Sinem ve Ali’nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu. Dizi 50 bölüm boyunca yayınlanarak kendi çapında bir başarıya imza atarken izleyiciler ise final bölümünden memnun kalmadı.

Emir Berke Zincidi şimdi ne yapıyor?

Emir, genç bir delikanlı oldu. 1 yıldır spor yapıyor. Bir kolej işiyle ekrana dönmeyi planlıyor. Liseli bir genci canlandıracak.” Emir Berke Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ardından Kanal D’de yayınlanan Küçük Ağa dizisiyle ekranlara geldi.

Egemen Zincidi kaç yaşında?

Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 doğumludur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizide canlandırdığı Osman Akarsu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Emir Berke Zincidi hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz…

Birce Kaya kaç yaşında?

37 yaşında (19 Haziran 1984)Birce Akalay / Yaş

Cansın Özyosun kaç yaşında?

45 yaşında (18 Temmuz 1976)Cansın Özyosun / Yaş

Emir Berke kaç yaşında?

16 yaşında (4 Ekim 2005)Emir Berke Zincidi / Yaş

Küçük Ağa Şirin kimdir?

Küçük Ağa – Ilgım Kablan – Şirin Kimdir? Karakter Açıklaması: Avukat Başak’ın kızı. Mehmetcan’ın sınıf arkadaşı.