Keçiören Metrosu Kızılay bağlantısı ne zaman bitecek?

Keçiören Kızılay metrosu ne zaman bitecek?

3 istasyon ve 3.3 kilometre tünel hattından oluşan ve toplam proje bedeli 1 milyar 142 milyon lira olan AKM-Gar-Kızılay metrosunu 2022’nin sonunda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Projenin tamamlanmasıyla Keçiören‘den Kızılay‘a aktarmasız metro ulaşımı sağlanmış olacak.

Keçiören Kızılay metro hattı ne zaman açılacak?

Bakan Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay Metrosu Kızılay Kesimi Kazı Başlangıç Törenine katıldı. Karaismailoglu, “Metro hattı 2022 yılı sonunda hizmete girecek. Projenin tamamlanmasıyla, Keçiören‘den Kızılay‘a aktarmasız metro ulaşımı sağlanacak” dedi.

Etlik metrosu ne zaman açılacak?

Çalışma saatleri

Çalışma saatleri
Pt – Ct 07:30 – 22:00
Pa 09:00 – 22:00

Keçiören metrosu ne zaman açılacak?

(M4) KEÇİÖREN – ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ – KIZILAY METROSU Bu hat için ilgili Bakanlıkça 13.12.2011 tarihinde ihalesi, 02.02.2012 tarihinde sözleşmesi yapılarak çalışmalara başlanılmış olup 05.01.2017 tarihinde Kurumumuzca devir alınarak işletmeye alınmıştır.

Keçiören metrosu nereye kadar gidiyor?

Keçiören Metro Hattı, Atatürk Kültür Merkezi Durağına kadar geliyor olsa da, proje tamamlandığında Kızılayda sonlanacak. Tren Garı ve Adliye durakları da bu hatta dahil edilecek. Kızılay bağlantısı ile Ankara metro ağı daha da genişleyecek olup, Ankara Tren Garına metro ile direk ulaşım imkanı oluşacak.

Keçiören metrosu gara gidiyor mu?

Projenin tamamlanmasıyla Keçiören‘den Kızılay’a aktarmasız metro ulaşımı sağlanacak. Hattaki ilk istasyon olan Gar İstasyonu’nda vatandaşlarımız YHT Gar‘a ulaşacak, buradan Başkentray ve Ankaray’a aktarma yapabilecekler. İkinci istasyon olan Adliye İstasyonu’nda ise M1 hattına, Başkentray’a aktarma yapılabilecek.

Keçiören metrosu çalışıyor mu?

M4 (Ankara Metrosu) M4 metro hattının ilk durağı Atatürk Kültür Merkezi olup son durağı Şehitler durağıdır. M4 (Keçiören), her gün çalışıyor.

Kızılaydan Keçiörene metro ile nasıl gidilir?

Kızılay’dan Keçiören gitmek için izlenecek yok. Batıkent-Sincan Metrosuna bineceksiniz. AKM (Atatürk Kültür Merkezinde ineceksiniz. Metro‘da dışarı çıkmadan hemen aktarmalı olarak Keçiören Metrosuna bineceksiniz. 17 Dakikada Keçiören (Şehitler-Gazino Durağı) olacaksınız.

Ankara Havalimanı metrosu ne zaman bitecek?

Yaklaşık 1 yıldan fazladır duran bu şantiyeyi hareketlendireceğiz. Bu hattın, 2022 yılında bitirilmesini ön görüyoruz” dedi…

Ankara Esenboğa Havalimanı metro var mı?

Ancak şu anda Havalimanı Metrosu hizmet vermemektedir. 7 istasyonlu, 26 kilometre uzunluğundaki metro hattı günlük 700 bin yolcu kapasitesine sahip olacaktır. Ankara Esenboğa Havalimanı Şehir Merkezinden 28 km uzaktadır.

Keçiören metrosu açık mı?

M4 (Ankara Metrosu) M4 (Keçiören), her gün çalışıyor.

Keçiören metro hattı nereye gidiyor?

M4 (Ankara Metrosu) M4 metro hattının ilk durağı Şehitler olup son durağı Atatürk Kültür Merkezi durağıdır. M4 (Atatürk Kültür Merkezi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M4 hattında 9 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 17 dakika.

Aştiden Keçiörene metro var mı?

Aşti’den Ankaray metrosuna bineceksiniz. Kızılay’da ineceksiniz. Hemen aktarmalı olarak Batıkent Metrosuna bineceksiniz. Daha sonra ise Atatürk Kültür Merkezinde inip, aktarmalı olarak Keçiören Metrosuna binerek evinize gideceksiniz.

Keçiörene hangi metro gider?

AKM ile Şehitler metro durağı arasında seferleri bulunan Keçiören Metrosu, toplamda 9 durağa sahip. M4 metrosu, 16 dakikalık bir sürede hattın başından sonuna ulaşıyor.

Keçiören metrosu kaç dakika?

Hizmete açılan Keçiören Metrosu, ilçenin trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak. AKM-Keçiören arasındaki seyahat süresini 17 dakikaya indirecek metro hattında, başlangıçta 6 set (3’lü dizi) vagonlarla, 7 dakika aralığıyla hizmet verilecek.