Küçük Ağa şimdi kaç yaşında?

Küçük Ağa kaç yaşında?

Emir Berke Zincidi 4 Ekim 2005 yılında dünyaya geldi. Çocuk oyuncu olarak bilinen Emir Berke Zincidi Herkes onu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldığı “Osman” karakteri ile tanındı. Bu dizinin ardından pek çok dizide rol alan Emir Berke Zincidi adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Küçük ağdaki Mehmet Can kaç yaşında?

Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 yılında Ankara’da doğmuştur. Anne ve babası tarafından 2 yaşında bir ajansa yazdırılmış olan Emir Berke Zincidi çok sayıda reklam filminde rol almıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman Şimdi kaç yaşında?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde ‘Osman‘ karakteriyle yıldızı parlayan Emir Berke Zincidi, sosyal medyanın da dikkatini çekti. 16 yaşına basan ünlü oyuncu spora olan tutkusu ile biliniyor. Genç oyuncu spor salonundan çıkmıyor.

Emir Berke Zincidi şimdi ne yapıyor?

Emir, genç bir delikanlı oldu. 1 yıldır spor yapıyor. Bir kolej işiyle ekrana dönmeyi planlıyor. Liseli bir genci canlandıracak.” Emir Berke Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ardından Kanal D’de yayınlanan Küçük Ağa dizisiyle ekranlara geldi.

Kaç yaşında Emir Berke Zincidi?

16 yaşında (4 Ekim 2005)Emir Berke Zincidi / Yaş

Egemen Zincidi kaç yaşında?

Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 doğumludur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizide canlandırdığı Osman Akarsu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Emir Berke Zincidi hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz…

Küçük Ağa dizisi neden bitti?

Son bölümde tam işler yoluna girmişken Sinem ve Ali’nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu. Dizi 50 bölüm boyunca yayınlanarak kendi çapında bir başarıya imza atarken izleyiciler ise final bölümünden memnun kalmadı.

Emir Berke Zincirli kaç yaşında?

16 yaşında (4 Ekim 2005)Emir Berke Zincidi / Yaş

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman Kim Olacak?

Oyuncu Emir Berke Zincidi, başrollerinde; Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Meral Çetinkaya ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki‘ dizisinde ‘Osman‘ karakterini canlandırmıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi gerçek mi?

Bu açıdan baktığınızda ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisi benim hayatımdır. Ama diğer taraftan baktığınızda da ben herkesin hayatını anlatırım. Doğru, bu dizide kendi hayatımdan çok önemli parçalar anlatıyorum ama tamamen aynı değil. Bire bir gerçek olsa bu röportajı yapamazdık.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman seslendiren kim?

Emir Berke ZincidiÖyle Bir Geçer Zaman ki
Gün KoperÖyle Bir Geçer Zaman kiTaner BirselÖyle Bir Geçer Zaman ki
Osman Akarsu/Seslendiren

Emir Berke nerede yaşıyor?

Özak’ın Bayrampaşa’da yer alan Hayat Tepe projesinden ‘Küçük Ağa’ dizisinin minik yıldızı Berke Zincidi, kendi birikimiyle ilk yatırımını yaptı. Küçük Ağa’nın ilk evi Hayat Tepe’de.

Emir Berke Zincidi ikizi var mı?

Memo’nun ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk. Derslerinde çok başarılı, okulunun en iyisi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki kaç yıl sürdü?

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2013 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan drama türündeki Türk televizyon dizisidir.

Küçük Ağa ne zaman bitti?

Küçük Ağa, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı, 28 Ocak 2014’te Kanal D’de yayın hayatına başlayan aile ve komedi dizisidir. Dizi, 17 Mart 2015 tarihinde final yapmıştır.