YouTube Premium 2 kişi kullanma nasıl yapılır?

YouTube Premium aynı anda kaç cihazda kullanılabilir?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyesiyseniz ücretli üyeliğinizin internet bağlantısı olmadan sunduğu özellikleri aynı anda 10 adede kadar mobil cihazda kullanabilirsiniz.

YouTube Premium 2 kişi kullanabilir mi?

YouTube Premium üyesi olarak, YouTube Filmler ve Programlar’daki ücretsiz filmleri reklamsız izleyebilirsiniz. Söz konusu filmleri, YouTube Premium hesabı başına aynı anda en fazla iki cihazda ve YouTube Premium aile planı başına aynı anda en fazla dört cihazda oynatabilirsiniz.

YouTube bireysel üyeliği kaç kişi kullanabilir?

YouTube Premium’un 5 kişiye kadar kullanım imkanı sunulan Aile paketi üyeliği ise aylık 25.99 TL olarak belirlendi. Google’ın Türkiye ile birlikte toplam 63 ülkede hizmet verdiği YouTube Premium servisinin normal abonelik paketinde 3 ay olan ücretsiz deneme süresi, aile paketinde ise 1 ay olarak uygulanıyor.

YouTube Premium video indirme sınırı var mı?

YouTube Premium abonelerinin, çevrimdışı izleme amaçlı video indirmeleri için, şimdiye kadar 720p olan çözünürlük sınırı 1080p seviyesine çıkıyor.

YouTube Premium aile hesabı kaç kişi?

Aile grubu yöneticisi olmak için YouTube aile planı oluşturun. Aile grubu yöneticisi olarak YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyeliğinizi paylaşabilirsiniz. Üyeliğinizi, evinizdeki diğer aile üyeleriyle (en fazla 5 kişi) paylaşabilirsiniz. YouTube aile planına dahil olmak için aile grubuna katılabilirsiniz.

YouTube Premium hangi cihazlarda kullanılır?

TV’ye bağlanan cihazlar YouTube Premium üyesi olarak TV’nizde reklamsız videolar ve YouTube Originals içerikleri izleyebilirsiniz:Size sunulan YouTube Premium avantajlarından, YouTube uygulamasında oturum açtığınız tüm akış cihazlarında, akıllı TV’lerde veya oyun konsollarında yararlanabilirsiniz.

YouTube Premium internetten yiyor mu?

YouTube‘un sunduğu Premium servisinin getirdiği en önemli özellik, reklamsız ve internetsiz kullanım desteği oldu. Premium aboneler, YouTube videolarını reklam gösterimi olmadan ve internetin olmadığı durumlarda da izleyebilecek.

YouTube Premium aile kaç TL?

Google Müzik, arka planda oynatma ve çevrim dışı dinleme özelliği bu abonelikte yer almıyor. Ülkemizde de standart üyelik 16.99TL, aile üyeliği 25.99TL ve öğrenci aboneliği 9.99TL şeklinde sunuluyor. YouTube Premium Lite için muhtemelen öğrenci aboneliği ile aynı bir seviye göreceğiz.

YouTube Premium neden video indiremiyorum?

YouTube Premium üyeliğinizin süresinin sona ermediğinden emin olun. Ücretli üyelikler’e dokunup aşağı kaydırarak Yönet’e gidin. YouTube Premium erişimini yakın zamanda kaybedip yeniden abone olduysanız kaydedilmiş videoların yeniden abone olunduktan sonra kullanılabilmesi için birkaç saat geçmesi gerekir.

YouTube video indirme ücretli mi?

Zamanla televizyonun yerini almaya başlayan Youtube, internet kullanıcılarına pek çok farklı içerik sunuyor. Normalde Youtebe Premium kullanıcılarına sunulan video indirme işlemini artık herkes ücretsiz bir şekilde yapabiliyor.

Aile Premium kaç kişilik?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene. Sonra ayda yalnızca 29,99 TL. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

YouTube Premium ile music aynı mı?

Bireysel YouTube Premium paketinin ücreti ayda 16,99 TL. Yani Music hizmetinden sadece 3 TL daha fazla ödeme yaparak, tüm YouTube‘u reklamsız hale getirebiliyorsunuz. Bunun yanında YouTube Originals içeriklerine erişim ve video indirme özellikleri de sunuluyor.

YouTube Premium internetsiz dinleniyor mu?

YouTube Music Premium üyesiyseniz en sevdiğiniz şarkıları ve videoları mobil cihazınıza indirerek internet bağlantısı olmadan müzik dinleyebilirsiniz. İndirilen içerikleri saklamak için en az 30 günde bir yeniden internete bağlanmanız gerekir.

YouTube Premium çevrimdışı nasıl kullanılır?

YouTube Premium ile milyonlarca videoyu reklamsız izleyebilirsiniz….Mobil ağınızda video indirme işlemine izin vermek için:

  1. YouTube uygulamasını açın.
  2. Profil fotoğrafınıza dokunun.
  3. Ayarlar’a dokunun.
  4. Kitaplık ve indirilenler’e dokunun.
  5. İndirme bağlantısı’na dokunun.
  6. “Tüm bağlantı türleri”ni seçin.

YouTube Premium kaç TL 2021?

YouTube Premium yıllık abonelik seçeneği ise 152.99TL olarak belirlenmiş. Yıllık abonelik otomatik yenilemeli değil ve bittiğinde yeniden alınması gerekiyor. Premium için aylık abonelik şu an 16,99 TL, Music içinse aylık abonelik 13,99 TL seviyesinde yer alıyor.