Velavit nedir ne için kullanılır?

Velavit V Collagen ne işe yarar?

Velavit VCollagen, vücudun ihtiyacı olan kolajeni vücuda depolar. Bu sayede vücutta çeşitli sebeplere bağlı olarak kaybolan kolajeni yeniden kazandırır. İçeriğinde bulunan Resveratrol, ALA ve Hyaluronik Asit yaşlanma etkileri ile savaşır.

Velavit V-ChondroMax plus ne işe yarar?

Velavit VChondromax Plus, yetişkinlerin günlük kullanımı için uygun olan bir takviye edici gıdadır. İçerisinde bulunan yedi farklı bileşen sayesinde özellikle bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde etkili bir rol oynar. Günde üç defa yok karna tüketilir.

Velavit Women’s ne işe yarar?

Velavit V-Women’s Daily takviye edici gıda 30 tablet; B1, B2, B3, B5, B6 ve B12 vitaminleri içerir. Bu vitaminler yaşlanmayı engellemesinin yanı sıra psikolojik ve zihinsel açıdan faydalıdır. Özellikle Alzheimer hastalığını engellemesi ve sinirleri koruması sebebiyle vitaminin düzenli tüketilmesi gerekir.

Velavit ne malı?

Velavit, Türkiye’de Salute Grup çatısı altında yer alan yenilikçi bir gıda takviyesi markasıdır. Salute Grup, Türkiye’de ilaç, OTC ve dermokozmetik ürünlerde dünya markaları ile profesyonel iş birliklerinde bulunarak Türk sağlık sektöründe önemli hizmetler vermektedir.

Kolajen ne kadar süre kullanılmalı?

Kolajen kullanımı yaşa ve cildin deformasyon derecesine göre değişir. Ancak yapılan tüm klinik çalışmalar, kolajenin etkisini görebilmek için en az 3 ay kullanılması yönündedir. Kolajenin bu 3 aylık süre boyunca hiç ara verilmeden kullanılması önemlidir.

Kimler kolajen kullanmalı?

18 yaşından büyük herkes kolajen kullanabilir. Kolajen kullanımında bir yaş sıkıntısı yoktur. Genel olarak kullanımı güvenlidir. Kronik böbrek ya da karaciğer yetmezliği gibi rahatsızlığı olan hastalar, hamileler, emzirenler doktorlarına danışmalıdır.

V ChondroMax Plus nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Günde 3 kez 1’er tablet yetişkinleri için yemek sonrası önerilir.

Velavit V-Probiotics with enzymes nedir?

Probiyotik, enzim, inülin, ve zencefil içeren takviye edici gıda. VProbiotics with Enzymes, Enzim, İnulin, Bromelain ve Zencefil ile zenginleştirilmiş yenilikçi formülasyonuyla probiyotik desteği sunar. Yetişkin kullanımı için uygundur.

Velavit kolostrum nedir?

V-Firstect with Colostrum Kolostrum, Arı Sütü ve Vitamin içeren Takviye Edici Gıda. V-Firstect with Colostrum, içeriğindeki standardize %30 IgG’li Kolostrum‘la Beta Glukan ve D3 vitaminini bir araya getiren Türkiye’deki tek üründür.

Velavit probiyotik nasıl kullanılır?

V-Probiotics formülasyonuyla probiyotik desteği sunar. Probiyotik takviye edici gıda. Nasıl Kullanılır: Yetişkinler için yemek zamanı günde 1 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir.

Velavit yerli mi?

Velavit, 2006 yılında kurulan Salute Sağlık Hizmetleri A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Velavit Sağlık Ürünleri A.Ş. bünyesindeki gıda takviyesi markasıdır. Velavit, Almanya’da Salute güvencesi ile üretilmektedir.

Velavit Colostrum nedir?

V-Firstect with Colostrum Kolostrum, Arı Sütü ve Vitamin içeren Takviye Edici Gıda. V-Firstect with Colostrum, içeriğindeki standardize %30 IgG’li Kolostrum’la Beta Glukan ve D3 vitaminini bir araya getiren Türkiye’deki tek üründür.

Collagen yılda kaç kez kullanılır?

– Kolajen takviyelerini genelde 30’lu yaşlardan sonra öneriyoruz. 30-50 yaş arasında yılda 2 defa 3’er aylık kürleri, 60 yaş üzerinde yılda 3 defa 3 aylık kürleri tavsiye ediyoruz.

Kolajen 3 aydan fazla kullanılır mı?

Kolajeni toz, sıvı veya kapsül halde kullanabilirsiniz. Sıvı kolajen kullananlar haricinde toz kolajeni tercih edenler de çok fazla. Kolajeni yılda 2 aylık veya 3 aylık kürler halinde kullanabilirsiniz.

Kolajen kimler Icemez?

Kolajen kullanımında bir yaş sıkıntısı yoktur. Genel olarak kullanımı güvenlidir. Kronik böbrek ya da karaciğer yetmezliği gibi rahatsızlığı olan hastalar, hamileler, emzirenler doktorlarına danışmalıdır.