Jet Fadıl kaç TL dolandırdı?

Jet Fadıl kaç lira dolandırdı?

*”170 Milyon dolarlık vurgun” *”Tanju Çolak CAprice için alacaklarına karşılık dava açtı!” “Almanya’daki bazı Türk vatandaşlarını yüksek kar payı vaadiyle kandırarak dolandırıcılık yaptığı” iddiasıyla 2003 yılında tutuklu olarak yargılanan Akgündüz, 15 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı.

Jet Fadıl hangi araba markası?

JetPA (Jet Otomobil Pazarlama), Fadıl Akgündüz tarafından 23 Kasım 1996 tarihinde Siirt’te kurulan otomotiv şirketi. Şirket, 1997’den 2000 yılına kadar Proton’un çeşitli modellerini ithal etmiştir. Bu modeller arasında çok sevilen Persona modeli de vardı.

Caprice Gold a ne oldu?

Bir süre sessizliğini koruyan Akgündüz, 2011 yılında Caprice Gold Bayrampaşa Projesi’ni tanıttı. Avrupa’nın yedi yıldızlı tek sarayı diyerek tanıtımını yaptığı İslami devre mülk projesi, 20 bine yakın kişinin mağdur olmasına neden oldu. Mağdurlardan yaklaşık 750 milyon lira toplanmasına rağmen hâlâ proje tamamlanmadı.

Fadıl Akgündüz şimdi ne yapıyor?

Didim’de bulunan otel dahil bir çok değerli gayrimenkul, Fadıl Akgündüz‘ün ablası adına olan Aytepe Turizm’e kaydedildi. Didim Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açtığım dava ile Aytepe Otelcilik ve Turizm AŞ adına geçirilen varlıkları tekrar Jetpa Holding’in içine aktarmaya çalışıyorum.

Caprice Gold Istanbul kimin?

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic.

Mehmet Fadıl Akgündüz Kimdir?

Mehmet Fadıl Akgündüz, 22 Ocak 1956 tarihinde Siirt’te doğmuştur. Annesinin adı Zekiye Akgündüz‘dür. Avniye Obut adında evli bir ablası vardır. 1998 yılında “JetPA” adında bir firma kurarak otomobil pazarlama hizmeti vermeye başladı.

Jetpa Evleri ne oldu?

Jetpa Konutları`ndaki evlerine 10 yıldır sahip olamayan 600 üye, hukuk savaşını kazandı. Konut sahipleri, 2006 yılı sonunda tamamlanacak dairelerine taşınabilecek.

Jet Fadıl hangi takımlı?

Güven Hamlesi: Siirt Jetpaspor Fadıl Akgündüz Jet-Pa markasıyla 99–2000 sezonunda Türkiye birinci ligine yükselen Siirtspor’a sponsor oldu. Takımın adı Siirt JetpaSpor olarak değiştirildi.

Caprice Otel Didim ne zaman açılacak?

Otel 23 Mayıs’ta açılacak Didim Caprice Otel şu an tadilatta. Otel sezonu 23 Mayıs’ta açacak. 23 Mayıs ve sonrası için rezervasyon alınmaya devam ediliyor.

Caprice Gold neden durdu?

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Didim Caprice Otel ne zaman açılacak?

Otel 23 Mayıs’ta açılacak Didim Caprice Otel şu an tadilatta. Otel sezonu 23 Mayıs’ta açacak. 23 Mayıs ve sonrası için rezervasyon alınmaya devam ediliyor.

Fadıl Akgündüz nereli?

Siirt, TürkiyeFadıl Akgündüz / Doğum yeri

Caprice neden kapandı?

Aydın’ın Didim ilçesinde uzun yıllardır Akbük oteller bölgesinde faaliyet gösteren Capris Otel’in turizm işletme belgesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca iptal edilmesi ve otelin Didim Belediyesi’nden ruhsat alamaması sebebiyle otel, dün(20 Şubat Perşembe) belediye ekiplerince 8 ayrı noktadan mühürlendi.

Caprice Otel ne zaman açılacak?

Otel 23 Mayıs’ta açılacak Didim Caprice Otel şu an tadilatta. Otel sezonu 23 Mayıs’ta açacak. 23 Mayıs ve sonrası için rezervasyon alınmaya devam ediliyor.

2002 yılı Siirt seçimleri neden iptal edildi?

3 Kasım 2002 Genel Seçimleri Siirt İli sonuçları; Adalet ve Kalkınma Partisi, Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Doğanköy’de sandık kurullarının oluşturulmaması ve bir sandığın kırılması nedeniyle Siirt’teki seçimlerin iptali için Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.