Trabzon Beşiktaş maçı ne zaman?

Trabzon ile Beşiktaş’ın maçı ne zaman?

BeşiktaşTrabzonspor maçı 6 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili detaylar gün boyu A Spor ekranlarında yer alacak. ⛔ FIRTINA NAMAĞLUP! Abdullah Avcı ile birlikte büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, 27 puanla Süper Lig’in zirvesine yer alıyor.

Trabzon Beşiktaş maçı ne zaman nerede?

Maç saat 19.00’da başlayacak. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’taki mücadele bugün saat 19.00’da başlayacak.

Ts Beşiktaş maçı ne zaman 2022?

03.04.2022 | 20:00 | TrabzonsporBeşiktaş | Süper Lig | 31. Hafta. Trabzonspor ile Beşiktaş 21/22 Süper Lig 31. hafta maçında karşı karşıya geliyor. tarafından yönetilen TrabzonsporBeşiktaş maçı, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Beşiktaş Trabzon maçı bu akşam saat kaçta?

Vodafone Park’ta oynanacak BeşiktaşTrabzonspor maçını Erkan Özdamar yönetecek. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Trabzon maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak BeşiktaşTrabzonspor maçının biletleri satışa çıkıyor. Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 6 Kasım Cumartesi akşamı oyananacak BeşiktaşTrabzonspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Siyah-beyazlı kulüp biletlerin yarın satışa çıkacağını açıkladı.

Beşiktaş Trabzon maçı sonucu kaç kaç bitti?

Beşiktaş Trabzonspor maçı: 1-2 | MAÇ SONUCU – ÖZET.

Trabzon Beşiktaş maçı hangi sahada?

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 11. hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Trabzonspor‘u konuk edecek.

BJK Trabzon hangi sahada?

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 12. hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Trabzonspor‘u konuk edecek.

Beşiktaş Trabzonspor maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Kulüp tarafından Trabzonspor Beşiktaş maç bilet fiyatları belirlendikten sonra Trabzonspor Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkacak sorusunun da cevabı belli olacaktır. Pazar günü oynanacak maç biletlerinin 15 Mayıs Çarşamba ya da 16 Mayıs Perşembe günü satışa sunulması bekleniyor.

BJK Kayseri maçı hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Trabzon maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, bugün deplasmanda Altay’a konuk olacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki Altay-Trabzonspor karşılaşması, saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports2’den naklen yayımlanacak.

Beşiktaş Trabzonspor maç bileti ne kadar?

Bu etkinlik için ortalama bilet fiyatı 196,00 TRY tutarındadır, toplu bilet alımları için buradan iletişime geçebilirsiniz.

Maç bileti nasıl alınır?

Maç biletinizi nasıl mı alacaksınız? Çok kolay! www.passolig.com.tr web sitesinden veya Passo Mobil Uygulaması’ndan Passolig Kart başvurunuzu tamamlayın. Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz.

Beşiktaş Trabzonspor golleri kim attı?

Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş‘a konuk oldu. Bordo-mavililer, ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazandı. Trabzonspor‘a galibiyeti getiren golleri 45+4’de Abdülkadir Ömür, 90+6’da Andreas Cornelius attı. Beşiktaş‘ın tek golü ise 62’de Larin’den geldi.

Bjk fb maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ve 58. dakikada Vedat Muriç kaydetti. Beşiktaş’ın tek golü ise 45+5. dakikada Atiba’dan geldi.