OPP neyin kısaltması?

OPP ne demek İngilizce?

opp (sexual encounters with “other people”) i. opp (sexual encounters with “other people”) i.

EXC neyin kısaltması?

exc (excuse) kısalt. exc (excuse) kısalt.

VC nin açılımı nedir?

vc (vital capacity) i.

Op ingilizcede neyin kısaltması?

OP kısaltması Over Power, yani limitinin sonundaki ekstra güç demektir. Oyunda seçilen karakterin bir ya da birden fazla özelliğinin en yüksek güce ulaşması anlamına gelir.

OPP ve CPP nedir?

OPP (Oriente Polipropilen), Plastik hammaddenin polipropilen film halinde üretimi esnasında tek yönde gerdirilmesiyle mekanik özelliklerinin değiştirilmesi amaçlanan üründür. PP’nin hiç gerdirilmeden üretilenine, Cast Polipropilen (CPP), çift yönde gerdirilmiş haline ise, Bioriente Polipropilen (BPP) denir.

Eva neyin kısaltması?

extravehicular activity (eva) i.

İngilizce RM neyin kısaltması?

RM ne demek? RM Remake anlamına gelir. İngilizce olmayan sürümümüze ziyaret ediyorsanız ve Remake’nin İngilizce sürümünü görmek istiyorsanız, lütfen aşağıya doğru ilerleyin ve İngilizce dilinde Remake’nin anlamını görün.

Vcs neyin kısaltması?

hava trafik kontrol sistemlerinde hava/yer haberleşmelerinde kullanılan sistemin adıdır. açılımı voice communication system’dir. günümüz teknolojisinde daha çok voip tabanlı kullanılmaktadır.

VC yapmak ne demek?

[dropcap]R[/dropcap]isk taşıyan, yeni bir girişime yahut hayata geçtikten belli bir zaman sonra finansal desteğe ihtiyacı olan şirketlere yapılan yatırımlara ”Venture Capital” yani risk sermayesi denir.

OP hero ne demek?

Herhangi bir heroya direk OP diyenler genelde acemi seviyedeki oyuncular. Kastığı zaman tüm herolar aşırı güçlü (yani over powered (OP)). Eşit seviyede oynuyorsanız hemen hemen tüm herolar eşittir.

OG ne demek?

danca ve demek. izlandacada, danca, norveççe, faeroese ve visayan dilinde de “ve” anlamına gelir. gaelcede genç anlamındadır. olive green’in yaygın olarak kullanılan kısaltmasıdır. ayrıca, incilde geçen, külde pişirilin ekmeğe verilen isimdir.

CPP Jelatin nedir?

CPP Film Kullanım Alanları Jelatin poşet, naylon jelatin, ambalaj jelatini olarak bilinen saklama ve paketleme amacı ile oldukça sık kullanılan bir ambalaj ürünüdür. … Yapışkanlı jelatin, bantlı jelatin, kilitli jelatin olarak da anılmaktadır.

OPP ve BOPP nedir?

CPP, OPP, BOPP Filmler: OPP, Polipropilenin film halinde üretimi yapılırken gerdirme işlemi tek yönlü yapılarak ve bu suretle mekanik özellikleri değiştirilerek elde edilen bir üründür. CPP gerdirme işlemi yapılmadan, BOPP ise çift yönde gerdirme işlemi yapılarak elde edilen ambalaj malzemesidir.

Eva ne demektir ingilizcede?

extravehicular activity (eva) i.

Eva ne demek TDK?

TDK Eva anlamı: Eva ismi TDK‘da Havva (yaratılan ilk kadın demek); akşam, arife, arife gecesi. (Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce); yaşam, hayat; can, canlı; nefes almak anlamlarında kullanılmaktadır.