Yay hangi özellikleri?

Yay burcu nelerden hoşlanmaz?

Maço davranışlar sergilenmemesi yay burcu kadınları için çok önemlidir. Bu nedenle maço ve kaba erkeklerden hoşlanmazlar. Yay burcu kadınlarda diğer önemli bir nokta ise karşısındaki kişinin bilgili olmasıdır. Bilgili ve kültürlü erkeklerden her zaman çok hoşlanırlar.

Yay burcu kime aşık olur?

Yaylar dostluğa ve arkadaşlığa oldukça önem verirken ateş elementinin ardından hava grubundan olan burçlarla da iyi anlaşabiliyor. Bu nedenle yay burcu kadınlarının ikizler, terazi ve kova burçlarıyla iyi ilişkileri olabiliyor.

Yay burcu sinirli midir?

5. Kronik sinir hastasıdırlar ve bunun doğal karşılanması gerektiğine inanırlar. ‘Sinirlendiği zaman aniden parlayan yay burçları, saniyeler içinde normale dönerler.

Yay burcu nasıl bir kadındır?

Yay burcu kadını, becerikli ve yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok işte başarılı olur. Özellikle de felsefi konulara ayrı bir ilgisi vardır. Heyecanlı ve iyimser bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, gençlik dönemlerinde dikkatsiz ve geleneklere aykırı hareket eder.

Yay burcu neyi sevmez?

Etrafında bulunan insanların mutsuzluklarını, yaşadığı kötü şeyleri olduğundan daha kötü bir şeymiş gibi anlatması onları oldukça sinir eder. Ayrıca kendine olmadık yerden dert edinen insanları da hiç sevmezler. Yay burcu erkeği bütün hayatı maddiyattan sayan insanlardan hiç hoşlanmaz.

Yay burcu nelerden etkilenir?

Yay burcu kadını nelerden etkilenir? Yay burcu kadınını etkilemenin 10 yolu.

  • 1) Espri anlayışınız olsun. …
  • 2) Onunla hemen gelecek hayalleri kurmayın. …
  • 3) Maceracı olun. …
  • 4) Kontrolcü olmayın. …
  • 5) Yay kadınıyla derin sohbetler yapın. …
  • 6) Romantik olun. …
  • 7) Taktik yapmayın. …
  • 8) Rutin hayattan uzaklaşın.

Yay burcu aşık olursa ne yapar?

Aşık bir Yay adamı yoğun bir duygu seline kapılacaktır. Sizinle iyi ve kaliteli vakit geçirmek istemesinden size karşı hisleri olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Gezip, tozmak yerine bu vakti size ayırıyorsa ve maceralardan sırf sizin için uzak kalıyorsa o zaman aşık olmuş demektir.

Yay burcu kadını kime aşık olur?

Yay burcu kadınları kendileri çok enerjik ve aktif bir karaktere sahiplerdir bu nedenle partnelerininde aktif enerjik olmasını isterler. Maceracı ve entellektüel erkekler çok ilgisini çeker. Öğrenimleri yüksek bilgili kültürlü erkeklerden hoşlanırlar.

Yay burcu neye sinirlenir?

YAY: En çok ahlak kuralları dışındaki davranışlar onu sinirlendirir. OĞLAK: Düzensizlik ve kaos onun için tam bir işkence demektir ve inanılmaz sinirlendirir. KOVA: Her zaman eşitlikten yana olan bu burcu haksızlık çok sinirlendirir.

Yay burcu güçlü müdür?

Yay burcu, burçlar arası rekabetteki en ihtişamlı, en güçlü burç olmayabilir belki ama yenilmez olarak tanımlanabilecek tek burçtur. Çünkü kazanma hırsı, liderlik hırsı yoktur.

Yay burcu hangi rengi sever?

Yay Burcu: Yönetici gezegeni Jüpiter olan yay burcunun rengi mordur. İdealist, iyimser, şanslı ve özgür ruhlu olan bu burç kıyafetlerinde, evlerinde morun tonlarını kullanarak özgür ruhlarını stillerinde yansıtmayı severler.

Yay burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

Ateş grubu ile birlikte yay burcu kadınları hava grubu burçları ile de iyi anlaşırlar. Bunlar; terazi, kova ve ikizler burcudur. Yay burcu kadınlarının toprak ve su grubu burçları ile anlaşması ise oldukça zor olacaktır. Bu burçlar; oğlak, boğa, başak, yengeç, akrep ve balık burçlarıdır.

Yay burçları en çok neyi sever?

Gezmeyi tozmayı ve yeni insanlar tanımayı seven Yaylara seyahati çağrıştıracak hediyeler alın. Mesela gezginci Yaylara uçak bileti, kültür turu, kaplıca veya tatil hediye ederseniz dünyanın en mutlu insanı olurlar.

Yay burcu erkeği kadından ne bekler?

– Kendilerine güvenen ve eğlenceli kadınları sever. – Fikir alışverişinde bulunabileceği ve kendisini anlayabilen kişileri sever. – Macera yaşamayı seven kadınları tercih eder. – Kendi hareketli dünyasına uyum sağlayabilecek olan kadınları sever.

Yay burcu en çok neyi sever?

Gezmeyi tozmayı ve yeni insanlar tanımayı seven Yaylara seyahati çağrıştıracak hediyeler alın. Mesela gezginci Yaylara uçak bileti, kültür turu, kaplıca veya tatil hediye ederseniz dünyanın en mutlu insanı olurlar.