OPET neyin kısaltması?

OPET yerli mi?

Opet adıyla bilinen marka Türkiye’ye ait olan bir petrol istasyonları şirketi olarak ifade edilmektedir.

OPET ve Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu’ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu’nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Petrol Ofisi kimlere ait?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

OPET kime satıldı?

18 Aralık— Koç Holding Enerji Grubu, Fikret Öztürk’ün öğretmenlikten ayrıldıktan sonra kurup geliştirdiği akaryakıt dağıtım şirketi OPET ve iştiraklerinin yüzde 50 hissesini, 125 milyon dolar karşılığında satın aldı.

OPET nasıl kuruldu?

Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk ile birlikte akaryakıt işine girdi. 10 yıl içinde işlerini büyütmeyi başaran Öztürk çifti, daha sonra iş merkezlerini İstanbul’a taşındı ve akaryakıt dağıtım istasyonları kurmaya karar verirler. OPET ismi de 1992 yılında ortaya çıktı.

OPET kimin hangi ülkeye ait?

Opet Petrolcülük A.Ş. 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, Türkiye’nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET‘in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500’ün üzerinde istasyona sahiptir.

OPET hangi ülkeye ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu‘nun %50’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET‘e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp’ün üzerindedir.

Sunpet güvenilir mi?

SUNPET, istasyonlarında akaryakıt güvenliğini “3 Nokta Güven Testi” ile sağlıyor. 3 Nokta Güven Testi; kendi tesislerinden ikmal edilen akaryakıtla başlıyor, istasyon tanklarında su kontrolü ve tank temizliğinin ardından pompa ölçümü ve pompa bakımı ile son buluyor.

Sunpet kime ait?

Opet’in artık devler kulvarında yer aldığını belirten Fikret Öztürk, Anadolu’da özellikle köy ve kasabalarda standardı daha düşük akaryakıt istasyonları için de ”Sunpet” adıyla yeni bir dağıtım şirketi kurduklarını söyledi.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Petrol Ofisi Kimin 2021?

Avusturya merkezli enerji şirketi OMV’nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi‘ni 1 milyar 368 milyon avroya Hollanda merkezli Vitol Group’a satmaya karar verdiği açıklandı. Şirketten açılmaya göre, Türkiye’deki iştiraki Petrol Ofisi‘ni Vitol Group’a satacak.

OPET kime ait?

1992 yılında Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından kuruldu. 2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir.

OPET i kim kurdu?

Fikret Öztürk
Nurten Öztürk
Opet/Kurucuları

OPET ilk nerede kuruldu?

Mersin’de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi’ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited’i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.

OPET Fuchs kimin?

Opet Petrolcülük A.Ş. 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, Türkiye’nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET‘in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500’ün üzerinde istasyona sahiptir.