Opet yakıt Kartı Nedir?

Opet yakıt Kart ne ise yarar?

OPET Kart, OPET istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alımlarında sadece OPET‘te harcanabilir Yakıt Puan kazandırdığı gibi, OPET dışında diğer Paro üye işyerlerinde de Paropuan*** kazandırır.

Opet Hediye Kart nedir?

Firmanıza özel Opet Yakıt Hediye Kart, dağıtım yetkisi sizde olan ve OPET istasyonlarında akaryakıt alırken nakit yerine geçen kartlardır. OPET istediğiniz adette kartı size gönderir. Kartların limitlerini ise siz belirlersiniz.

Opet Kart ne kadar puan veriyor?

Anlaşmalı Opet istasyonlarından yapacağınız tek seferde her 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan kazanırsınız. Kazandığınız Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’ınıza yüklenir.

Opet karta nasıl üye olunur?

Parolu Kartın Opet Sadakat Programı için Opet Müşteri Hizmetleri (444 6738), Opet Online İşlemler veya Opet Mobil Uygulaması ile aktive edilmesi gerekmektedir.

Opet benzin kaç TL?

Güncel Fiyatlar

İlçe KDV Kurşunsuz Benzin 95 (Ultra Force 95)
İlçeMERKEZ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSARIYER KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSİLİVRİ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSULTANGAZİ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT

Opet hangi banka ile çalışıyor?

Opet Worldcard nedir? Opet Worldcard, Opet ve Yapı Kredi işbirliği ile yürütülmekte olan bir kart programıdır.

Opet World kart nerelerde kullanılır?

Opet istasyonlarından gerçekleştirdiğiniz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız sonucu kartınıza yüklenen Opet Puanları yalnızca anlaşmalı Opet istasyonlarından gerçekleştireceğiniz akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilirsiniz.

Opet uygulaması nedir?

Opet Mobil Uygulaması, yenilenen tasarımıyla iOS veya Android işletim sistemli cep telefonlarınızdan veya tabletlerinizden istasyonda ödeme yapabildiğiniz, akaryakıt alımlarınızı ve kazandığınız puanları takip edebildiğiniz ve size daha birçok fayda sağlayan özelliklere erişebildiğiniz bir mobil uygulamadır.

Shell 100 TL yakıt kaç puan?

Kampanya sonunda yapılacak çekilişte her ay 2.500 kişiye 100 TL‘lik yakıt değerinde (10.000 Smart puan) Shell ClubSmart akaryakıt puan hediye edilecektir.

Opet MaxiPuan nasıl kazanılır?

Maximum Mobil Opet Araçta Ödeme yalnızca Maximum Mobil Araçta Ödeme uygulamasına dahil olan Opet istasyonlarından yapılabilmektedir. 50 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil Araçta Ödeme ile yapılması durumunda kazanılabilecektir.

Shell Pratik kart ne işe yarar?

Kurumsal iş ortaklarınıza, distribütörlerinize ve/veya bayilerinize dönemsel yakıt alımı ihtiyacınızı karşılamak amacıyla bakiye yüklü olarak verilen şifresiz bir karttır. Anlaşmalı 1000’e yakın Shell istasyonunda geçerli olup, pratik ve hızlı yakıt ikmali sağlar.

1 litre benzin kaç TL OPET?

Güncel Fiyatlar

İlçe KDV Kurşunsuz Benzin 95 (Ultra Force 95)
İlçeKAĞITHANE KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.39 TL/LT
İlçeKÜÇÜKÇEKMECE KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.39 TL/LT
İlçeMERKEZ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.39 TL/LT
İlçeSARIYER KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.39 TL/LT

1 litre LPG kaç lira?

LPG OTOGAZ LİTRE FİYATI NE KADAR OLDU? LPG‘nin litre fiyatına 3 Şubat akşam saatlerinde gelen 40 kuruş zamdan sonra LPG‘nin litre fiyatı da Ankara’da ortalama 9,09 liradan 9,49 liraya, İstanbul’da ortalama 9,05 liradan 9,45 liraya ve İzmir’de 8,93 liradan 9,33 liraya çıktı.

OPET kimin firması?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET‘e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp’ün üzerindedir.

OPET benzin kaç TL?

Güncel Fiyatlar

İlçe KDV Kurşunsuz Benzin 95 (Ultra Force 95)
İlçeMERKEZ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSARIYER KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSİLİVRİ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT
İlçeSULTANGAZİ KDV(KDV’li) Kurşunsuz Benzin 9520.35 TL/LT