Opet yağ kimin?

Opet yağ kim üretiyor?

Dünyanın en büyük ve bağımsız yağ üreticisinden çözümler FUCHS, 90 yılı aşkın bir süredir neredeyse bütün uygulama alanlarında ve sektörlerde yağ ve özel nitelikli ürünler geliştiren, üreten ve satan Almanya kökenli global bir gruptur.

OPET FUCHS kimin?

Opet Petrolcülük A.Ş. 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu’nun P’sine ortak olduğu OPET, Türkiye’nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET‘in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500’ün üzerinde istasyona sahiptir.

Opet kime ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu’nun P’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET‘e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp’ün üzerindedir.

OPET FUCHS Genel müdür?

Opet Fuchs‘un yeni Genel Müdürü, OPET Yatırımlar ve Mühendislikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Canşe olarak belirlendi.

Opet yağ nerede üretiliyor?

İzmir Aliağa’da üretim tesisine sahip olan OPET FUCHS, yağlayıcı ürünler ve oto bakım ürünlerinin üretimini gerçekleştirmektedir.

Liqui Moly hangi araca uygun yağ?

LIQUI MOLY TOP TEC MTF 5200 75W-80 (20845) ŞANZIMAN YAĞI Özellikle BMW, Ford, GM / Opel, Honda, Nissan, Toyota / Peugeot / Citroën (PSA), Volvo ve diğer üreticilerin araçları için önerilir.

OPET i kim kurdu?

Fikret Öztürk
Nurten Öztürk
Opet/Kurucuları

Sun Pet kimin?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu’ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu’nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Türk petrol şirketi kime ait?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
Hizmet bölgesi Batman, Trakya, Adıyaman
Alan Petrol arama, üretim ve dağıtım
Genel Müdür Melih Han BİLGİN
Sahibi Türkiye Varlık Fonu

Petrol Ofisi Sahibi Kim?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

Opet Genel Müdürü Kimdir?

Fikret Öztürk (1992–)Opet / CEO

Filiz Öztürk OPET kimdir?

Öztürk‘ün kızı Filiz Öztürk ise hem Opet‘te hem de Regnum’da çalışmalarını sürdürüyor. Fikret Öztürk, küçük oğlu Ali Şafak Öztürk‘ün ortaklığı için, “12 senedir Opet Yönetim Kurulu Başkanı’yım, eşim ve kızımla daha çok Opet ile ilgileniyoruz. Ancak grup olarak inşaat işinde deneyimliyiz.

Hangi araca hangi motor yağı?

Benzinle çalışan motorlarda SA, SB, SC, SD, SE, SF ve SG tipi motor yağları kullanılır. Bu yağlardan SA ve SB tipi yağlar hafif yük altında çalışan araçlara uygundur. SG tipi yağ ise piyasadaki en üstün yağ olarak bilinir. Dizel araçlarda ise CA, CB, CC ve CD tipi yağlar kullanılır.

Hangi araca hangi motor yağı kullanılır?

Benzinle çalışan motorlarda SA, SB, SC, SD, SE, SF ve SG tipi motor yağları kullanılır. Bu yağlardan SA ve SB tipi yağlar hafif yük altında çalışan araçlara uygundur. SG tipi yağ ise piyasadaki en üstün yağ olarak bilinir. Dizel araçlarda ise CA, CB, CC ve CD tipi yağlar kullanılır.

En kaliteli motor yağı hangisi?

Castrol Motor Yağı Otomatik dışında endüstriyel, denizcilik, havacılık alanlarında yağlama ürünleri sunan Castrol sektörün öncü lideri gibi görünmektedir. Castrol Edge, Castrol Magnetec ve ATF Multivehicle çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır.