OPET petrol sahibi kim?

OPET şu an kimin?

Opet şirketi, 1992 yılında kuruldu. Opet‘in Sahibi Kim? Opet petrol istasyonları şirketinin sahibi, Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk olmaktadır.

OPET sahibi kim nereli?

Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, 1949 yılında Nizip’te doğdu. İlkokulu Nizip’te bitirdi ve Yatılı Öğretmen Okulu sınavını kazanarak, Haruniye İlköğretmen Okulu’na girdi. Çalışkan bir öğrenci olduğu için okul tarafından seçilerek, İzmir Bornova Yüksek Öğretmen Okulu’na gönderildi.

Öztürk ailesi kimdir?

İlk başlarda Madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren limited şirket kuruldu. Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk ile birlikte akaryakıt işine girdi. 10 yıl içinde işlerini büyütmeyi başaran Öztürk çifti, daha sonra iş merkezlerini İstanbul’a taşındı ve akaryakıt dağıtım istasyonları kurmaya karar verirler.

OPET satıldı mı?

18 Aralık— Koç Holding Enerji Grubu, Fikret Öztürk’ün öğretmenlikten ayrıldıktan sonra kurup geliştirdiği akaryakıt dağıtım şirketi OPET ve iştiraklerinin yüzde 50 hissesini, 125 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Petrol şirketleri kime ait?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket….Petrol Ofisi.

Tip Anonim şirket
Kilit kişiler Selim Şiper (CEO)
Ürün Petrol, doğalgaz, yağlar
Sahibi Vitol (0)
Çalışan sayısı 830

Ekrem ekmenci kimdir?

Opet Petrolcülük AŞ Genel Müdürü Ekrem Ekmenci, Opet`in Marmara Denizi`nde bankıring hizmetleri vermek için Danimarkalı OW Bankır ile ortaklık kurduğunu söyledi. Geçen yıl 2 milyon dolar sermaye ile kurdukları TBS şirketinin yüzde 50 hissesini O.W.

Filiz Öztürk OPET kimdir?

Öztürk‘ün kızı Filiz Öztürk ise hem Opet‘te hem de Regnum’da çalışmalarını sürdürüyor. Fikret Öztürk, küçük oğlu Ali Şafak Öztürk‘ün ortaklığı için, “12 senedir Opet Yönetim Kurulu Başkanı’yım, eşim ve kızımla daha çok Opet ile ilgileniyoruz. Ancak grup olarak inşaat işinde deneyimliyiz.

Fikret özturk nereli?

Nizip, TürkiyeFikret Öztürk / Doğum yeriNizip, Gaziantep’e bağlı ilçe.
Gaziantep ilinin en büyük ilçesidir. Nizip ilçesinde tarım ve tarıma dayalı sanayi oldukça gelişmiştir. İklim olarak karasal iklim görülür. Antep fıstığı ve Zeytin bahçeleri yaygındır. Bu bahçelerden toplanan Antepfıstığı ve Zeytin Meyveleri işlenmeden piyasaya sürülemez. Vikipedi

Türk petrol şirketi kime ait?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
Hizmet bölgesi Batman, Trakya, Adıyaman
Alan Petrol arama, üretim ve dağıtım
Genel Müdür Melih Han BİLGİN
Sahibi Türkiye Varlık Fonu

Class petrol sahibi kim?

Naifoğlu Holding bünyesinde hizmet veren Class Petrol, yatırımlarına devam ediyor. Önümüzdeki 3 yıl için hedeflerini duyuran şirket, hem istasyon hem de istihdam sayısını artıracağını belirtti. Class Akaryakıt Naifoğlu Holding bünyesinde çalışan 50 tane akaryakıt istasyonu bulunuyor.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Total petrol kime ait?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies’in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul’dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.

Öztürk holding sahibi kim?

Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa’da doğdu, aslen Amasyalıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995’te mezun olan Öztürk, 1989’da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding‘i kurdu.

Fikret Öztürk kaç çocuğu var?

Ali Şafak Öztürk
Filiz ÖztürkUfuk Öztürk
Fikret Öztürk/Çocukları

Petrol Ofisi hangi ülkeye ait?

Petrol Ofisi, Türkiye’de İstanbul’un Üsküdar merkezli olan petrol ürünlerini üreten bir şirkettir. Petrol Ofisi Ne Zaman Kurulmuştur? Petrol Ofisi Anonim Şirketi, 1941 tarihinde İstanbul içerisinde kurulmuş olan bir şirkettir.