Viva la vita ne kokusu?

Little Black Dress nasıl bir koku?

Avon Little Black Dress Parfüm Kokusu ve İçeriği Her yaşa uyum sağlayan kokusuyla birleştiricidir. Avon Little Black Dress parfüm içeriği üst notalarda erik, pembe biber, Sicilya limonu, orta notalarda pembe şakayık, yasemin, gül yaprakları, alt notalarda sandal ağacı, misk ve vanilya barındırır.

Viva La Vita ne kadar?

Avon Viva La Vita Kadın Parfüm Edp 50 Ml. Avon Viva La Vita Kadın Parfüm Edp 50 Ml. Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur….Avon Viva La Vita Kadın Parfüm Edp 50 Ml.

Yurt Dışı Satış Yok
Stok Kodu HBV000006W12Q

Wish of Love nasıl bir koku?

Avon‘un hafif, çiçek kokulu parfümü. Tam baharlık, mis gibi çiçek kokan bu parfüm Avon‘un en beğendiğim kokularından biri. Ancak maalesef çok kalıcı değil, gün içinde tazelemeniz gerekebilir. “Üst notalarında tatlı bir koku, gül yaprakları ve kiraz çiçeğinin büyüleyici harmanı, kızılcık ile birleşiyor.

Little Black Dress hangi koku?

Üst notalarda siklamen, kişniş, zencefil, kayısı çiçeği ve hanımeli vardır; Orta notaları gardenya, ylang-ylang, pembe şakayık, yasemin ve tatula içerir; Alt notaları sandal ağacı, tonka fasulyesi, misk, japon eriği ve odunsu notalardan oluşmaktadır.

Rare Pearls nasil bir koku?

Avon Rare Pearls içerisinde gül , erik , bal ve biber ile açılışını yapan 2004 yılında piyasaya sunulmuş bayanlar için hazırlanan çiçeksi bir koku. Sıcak tabanında alt notalarında güzel misk , sandal ağacı ve paçuli ile cildi okşayan bir yapıya sahiptir. Ayrıca parfüm içerisinde manolya hakimdir.

Viva La Vida ne anlama gelir?

viva la vida” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. frida soundtrack’inde de yer alan bir marimberos trio şarkısı. ispanyolca’da yaşasın hayat anlamı taşır.

Wish of Love icinde ne var?

Kendini çiçek bahçesinde gibi hissetmek isteyenler için son derece uygun bir koku olan Wish of Love, etrafta büyüleyici bir etki yaratır. Avon parfümün üst notasında kızılcık meyvesi, orta notasında ortanca, gül ve kiraz çiçeği, alt notasında ise misk yer alır.

En güzel bayan parfümü hangisi?

Dünyanın En Güzel Parfümü Hangisi?

  • 1.1 Chanel No 5 EDP.
  • 1.2 Lancome Hypnose EDP.
  • 1.3 Giorgio Armani Si Fiori EDP.
  • 1.4 Burberry Classic EDP.
  • 1.5 Lancome Miracle EDP.

Little Black Dress icinde ne var?

Üst notalarda siklamen, kişniş, zencefil, kayısı çiçeği ve hanımeli vardır; Orta notaları gardenya, ylang-ylang, pembe şakayık, yasemin ve tatula içerir; Alt notaları sandal ağacı, tonka fasulyesi, misk, japon eriği ve odunsu notalardan oluşmaktadır.

Avon Rare Pearls ne kokusu?

Üst notalarında taze aldehit ; orta notalarında manolya,erik,karabiber içeren koku ; misk,sandal ağacı,paçuli ile zengin bir karışımdan oluşmaktadır.

Rare Amethyst kokusu nasıl?

Tozlu, meyvemsi, olgun özel bir Avon modeli. Rare Amethyst tatlı bir koku olarak anlatılabilir ama düşündüğünüz şekilde aşırı çok tatlı değil ve kuru toz halinde bir koku. Dengeli bir üzüm-menekşe-sandal ağacı mükemmelliği sizi bekliyor.

Viva ne anlama gelir?

viva teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı {ü} Yaşa!/Çok yaşa!

Para vida ne demek?

kusursuz yaşam. kosta rikalılar’nın hayat felsefesi. birebir türkçe’ye çevirmek zor. pura vida; saf hayat, hayatı akışına bırakmak, zorlamamak, hayattan zevk almak, hayatı doya doya yaşamak, saf bir hayat sürmek, işte hayat bu gibi kavram ve duyguların karışımından oluşuyor.

Avon Wish Of Love şekerli mi?

avon‘un tatlı tatlı bir kokuya sahip, hafif ama etkili parfümü.

Perceive nasıl bir koku?

mandalina, adaçayı ve sedir ağacının esanslarının karışımından elde edilmiş parfümün adı.. hoştur kokusu..