Yay burcu en çok neyi sever?

Yay burcu kime aşık olur?

Yaylar dostluğa ve arkadaşlığa oldukça önem verirken ateş elementinin ardından hava grubundan olan burçlarla da iyi anlaşabiliyor. Bu nedenle yay burcu kadınlarının ikizler, terazi ve kova burçlarıyla iyi ilişkileri olabiliyor.

Yay burcu hangi mevsimi sever?

Yay: Kış mevsimini simgeler. Son günlerine doğru, gün ışığının en kısa hali gözlemlenir. Bu mevsim, yeni bir arayış dönemidir!

Yay burcu neleri sever neleri sevmez?

Yay burcu özgürlüğüne oldukça düşkün bir burçtur. Bu neden ile yay burcu sevmedikleri arasında baskı hissetmek ve kısıtlanmak yer alır. Yay burcu baskı ve kısıtlama hissettiği her ortamdan uzaklaşacaktır. Yay burcu sevmedikleri arasında monotonluk yer alır.

Yay burcu nasıl insanları sever?

Yay burcu kadınları kendilerini kısıtlamayacakları erkeklerden hoşlanırlar. – Flört dönemlerini severler. Bu nedenle partnerleri ile uzun dönem flört etmek isterler. – Yay burcu kadınlar gülmeyi çok sever.

Yay burcu aşık olursa ne yapar?

Aşık bir Yay adamı yoğun bir duygu seline kapılacaktır. Sizinle iyi ve kaliteli vakit geçirmek istemesinden size karşı hisleri olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Gezip, tozmak yerine bu vakti size ayırıyorsa ve maceralardan sırf sizin için uzak kalıyorsa o zaman aşık olmuş demektir.

Yay burcu kadını kime aşık olur?

Yay burcu kadınları kendileri çok enerjik ve aktif bir karaktere sahiplerdir bu nedenle partnelerininde aktif enerjik olmasını isterler. Maceracı ve entellektüel erkekler çok ilgisini çeker. Öğrenimleri yüksek bilgili kültürlü erkeklerden hoşlanırlar.

Yay burcu sinirli midir?

5. Kronik sinir hastasıdırlar ve bunun doğal karşılanması gerektiğine inanırlar. ‘Sinirlendiği zaman aniden parlayan yay burçları, saniyeler içinde normale dönerler.

Yay burcu takıntılı mıdır?

Yay burcu takıntıları: Erkekler takım elbiseden nefret eder. Nikah memurunun önünde bile giymeyi bile reddedebilir. Mavi ve mor renkleri giymeden duramaz. Küçük ve kapalı alan takıntısı vardır.

Yay burcu erkeği kadından ne bekler?

– Kendilerine güvenen ve eğlenceli kadınları sever. – Fikir alışverişinde bulunabileceği ve kendisini anlayabilen kişileri sever. – Macera yaşamayı seven kadınları tercih eder. – Kendi hareketli dünyasına uyum sağlayabilecek olan kadınları sever.

Yay burcu nasıl mutlu olur?

Yay: Yay burcu denince akla özgürce yaşamak, kuş gibi uçmak ama yeri gelince arı gibi sokmak geliyor. Yay burcu Zodyak kuşağının belki de en mutlu burcudur. Mutlu olması için sizin özel bir şey yapmanıza gerek yok o zaten kendini mutlu edecek bir şey mutlaka bulur.

Yay burcu erkeği aşık olduğunu nasıl belli eder?

Yay Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder? Yay burcu erkekleri gezmeyi tozmayı çok severler ve özgürlüklerine çok düşkünlerdir. Eğer yaptıkları planlara sizi de dahil ediyorsa ya da özgürlüklerinden ödün verdiklerini hissettiriyorlarsa yay burcu erkeği aşık olmuş demektir.

Yay burcu hangi Burcla aşk yasar?

Yay ve Koç: Bu ikiliden parlak kıvılcımlar çıkacaktır! Bu çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkiniz de ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi iyi biliyorsunuz. İkiniz de macera, tutku ve heyecan peşindesiniz!

Yay burcu kadını hangi burçla evlenmeli?

Ateş grubu ile birlikte yay burcu kadınları hava grubu burçları ile de iyi anlaşırlar. Bunlar; terazi, kova ve ikizler burcudur. Yay burcu kadınlarının toprak ve su grubu burçları ile anlaşması ise oldukça zor olacaktır. Bu burçlar; oğlak, boğa, başak, yengeç, akrep ve balık burçlarıdır.

Yay kadını hoşlandığı erkeğe nasıl davranır?

Romantik ilişkilerin kadını olan yay burcu, aşık olduğu erkeğe ilgi ve şefkat göstermekten asla bıkmaz. Anaç bir yapıya sahip olduğu için, bazen sevdiği erkeğe koruma içgüdüsüyle yaklaşabilir. Yay kadını ne kadar severse sevsin iki şeyi asla affetmez: Yalan ve sadakatsizlik.

Yay burcu neye sinirlenir?

YAY: En çok ahlak kuralları dışındaki davranışlar onu sinirlendirir. OĞLAK: Düzensizlik ve kaos onun için tam bir işkence demektir ve inanılmaz sinirlendirir. KOVA: Her zaman eşitlikten yana olan bu burcu haksızlık çok sinirlendirir.