OPET’in ortakları kim?

OPET kimin hangi ülkeye ait?

Opet Petrolcülük A.Ş. 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu’nun P’sine ortak olduğu OPET, Türkiye’nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET‘in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500’ün üzerinde istasyona sahiptir.

OPET kime satıldı?

18 Aralık— Koç Holding Enerji Grubu, Fikret Öztürk’ün öğretmenlikten ayrıldıktan sonra kurup geliştirdiği akaryakıt dağıtım şirketi OPET ve iştiraklerinin yüzde 50 hissesini, 125 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Öztürk ailesi kimdir?

İlk başlarda Madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren limited şirket kuruldu. Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk ile birlikte akaryakıt işine girdi. 10 yıl içinde işlerini büyütmeyi başaran Öztürk çifti, daha sonra iş merkezlerini İstanbul’a taşındı ve akaryakıt dağıtım istasyonları kurmaya karar verirler.

OPET sahibi kim nereli?

Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, 1949 yılında Nizip’te doğdu. İlkokulu Nizip’te bitirdi ve Yatılı Öğretmen Okulu sınavını kazanarak, Haruniye İlköğretmen Okulu’na girdi. Çalışkan bir öğrenci olduğu için okul tarafından seçilerek, İzmir Bornova Yüksek Öğretmen Okulu’na gönderildi.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

OPET petrol kime ait?

Fikret Öztürk
Nurten Öztürk
Opet/Kurucuları

Türk petrol şirketi kime ait?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
Hizmet bölgesi Batman, Trakya, Adıyaman
Alan Petrol arama, üretim ve dağıtım
Genel Müdür Melih Han BİLGİN
Sahibi Türkiye Varlık Fonu

Petrol Ofisi Sahibi Kim?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

Öztürkler Petrol sahibi kimdir?

Mersin’de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi’ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited’i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini almıştır.

Öztürk holding sahibi kim?

Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa’da doğdu, aslen Amasyalıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995’te mezun olan Öztürk, 1989’da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding‘i kurdu.

Total petrol kime ait?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies’in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul’dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.

Ismail Aytemiz kimdir nerelidir?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta, lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.

Aytemiz hangi Holding?

Doğan Holding‘in iştiraki Doğan Enerji’nin Aytemiz Akaryakıt’la ortaklığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile Rekabet Kurumu onaylarının ardından yapılan hisse devri ile gerçekleşti. 11 Mart 2015 tarihinde tamamlanan hisse devri ile Doğan Enerji 152 milyon TL ödeyerek Aytemiz Akaryakıt’ın yüzde 50 hissesinin sahibi …

Türk Petrol kime satıldı?

2017 yılında Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin yüzde 100 hissesinin satışına onay verdi. Şirket’ 490 milyon liraya Zülfikarlar Holding’e satıldı.

Petrol Ofisi Kimin 2021?

Avusturya merkezli enerji şirketi OMV’nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi‘ni 1 milyar 368 milyon avroya Hollanda merkezli Vitol Group’a satmaya karar verdiği açıklandı. Şirketten açılmaya göre, Türkiye’deki iştiraki Petrol Ofisi‘ni Vitol Group’a satacak.