Kurtlar vadisi Polat gerçekte kim?

Polat Alemdar kimi anlatıyor?

Polat Alemdar Hiç bir zaman devletin emrinden çıkmamış devletin yararına işler yapmıştır. Bu kişi derin devleti bitiren kişi olarakda bilinir. Polat Alemdar: ABDULLAH ÇATLI’nın faaliyetlerini işliyor ama tam olarak gerçek bir karakter değil,dizi için yaratılmış bir karakter.

Kurtlar Vadisi Kılıç gerçekte kim?

Kılıç Gerçek adının Ali olduğu, Polat Alemdar’ın davetli olarak geldiği akşam yemeğinde Nergis Karahanlı tarafından söylendi. Soyadı ise Mehmet Karahanlı’nın vasiyeti okunurken belli oldu: Yağızgil. Genellikle “Kılıç” olarak geçer.

Polat Alemdar Ofis nerede?

Polat Alemdar’ın ofisi olarak kullanılan mekânın dış görüntüleri Nakkaştepe’de yer alan ünlü bir restorana aitti. İç çekimler ise stüdyo ortamında yapılıyordu. Polat’ın bir dönem ofis olarak kullandığı bir diğer mekân ise Çengelköy Büyük Namazgah Caddesi üzerinde yer alıyordu.

Kurtlar Vadisi Abdülhey gerçekte kimdir?

Gerçek adı Zülfü Yüksel’dir.

Kirkor Terzioğlu gerçekte kim?

kurtlar vadisi’nde testere necmi’nin özel kasası olan tefeci. yaptığı bir tezgah ile süleyman çakır’ın hesabına fiktif bir para transferi yaptığı anlaşıldıktan sonra cezası verilmiştir. onlarca yildir cliffside parkda yasayan bir istanbullu. turkiye terziler odasindan sertifikasi duvarda en yukardadir.

Testere Necmi gerçekte kimi canlandırıyor?

Mehmet Karahanlı
Canlandıran Zafer Ergin
Doğum tarihi 5 Kasım 1941
Ölüm tarihi 3 Mart 2005 (63 yaşında)
Ölüm yeri Yedikule Zindanları, İstanbul

Mehmet Karahanlı gerçek hayatta kim?

Mehmet Karahanlı, öldürülmeden biraz önce kafasındaki oturmamış parçaları birleştirerek Polat’ın kendisinin yıllar önce kaçırılan oğlu Efe Yakup Karahanlı olduğu sonucuna varır.

Nedim Malik gerçekte kim?

Gerçek adı Nedim Malik‘tir Yahudi asıllıdır. Görünürdeki işi tekstil özellikle de iplik satışıdır, bu yüzden “İplikçi Nedim” olarak bilinir. Ancak asıl işi tefeciliktir. Konseyin kara parasını işleten kişidir.

Çakırın mekanı nerede?

Kurtlar Vadisi’nde Süleyman Çakır’ın villası Kartal’a bağlı Dragos semtinde yer almaktadır.

Kurtlar Vadisi çekimleri nerede yapılıyor?

Çekimler. İlk sezonlar Beykoz’un Kanlıca semtinde, Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinde çekildi. Konsey sahnelerinin çekiminde Üsküdar’daki Sözbir Royal Residence Hotel kullanıldı.

Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?

Hüsrev Ağa – Abuzer Uğurlu.

Kenan Çoban Türk mü?

Kenan Çoban (d. 22 Ocak 1975; Palu, Elâzığ) Türk oyuncu.

Testere Necmi gerçekte kimdir?

Reşat Tarık Ünlüoğlu (d. 16 Kasım 1957), Türk Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti.

Kurtlar vadisi Halo Dayı gerçekte kim?

Salih Sönmez Atasoy (1944; Erzincan – 15 Aralık 2011; Isparta), Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Kurtlar Vadisi Nizamettin gerçekte kim?

Nizamettin Güvenç – Aydoğan Semizer.