LTC Coin en yüksek kaçı gördü?

Litecoin en yüksek kaç dolar oldu?

Son 24 saat içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 64.15 dolara ulaşan Litecoin, şu anda 62.11 dolara kadar düşmüş durumda. Yaşanan bu değişimle beraber Litecoin son 1 hafta içinde yüzde 36 oranında değer kazanmış oldu.

Ltc Coin kaç yılında çıktı?

Litecoin, 2011 yılında bir Google çalışanı Charlie Lee tarafından üretilen kripto para birimidir. İlk olarak 84 milyon adet üretilmiştir. Herhangi bir merkeze bağlı değildir.

Ltc Coin kaçıncı sırada?

LTC Fiyatı Canlı Veri Anlık CoinMarketCap sıralaması #21, piyasa değeri ₺108,286,427,287 TRY. Dolaşımdaki arz 69,747,556 LTC coin ve maksimum seviyede.

Litecoin kaç TL olur?

LTC/TRY Kurlar

Borsa Son Fiyat Döviz
BTCTurk 1.576,10 TRY
Investing.com 1.575,45 TRY
Bitexen 1.577,07 TRY
Paribu 1.572,30 TRY

Litecoin yatırım yapılır mı?

Litecoin‘e yatırım yapabileceğiniz birçok farklı yer bulunmaktadır. En kolay yollardan birisi, bir kripto borsasında hesap açmak, para yatırmak ve LTC satın almaktır. Daha sonra Litecoin‘lerinizi bir kripto cüzdana transfer edebilir veya borsada bırakabilir ve yatırım yapmak için kullanabilirsiniz.

Lrc ne demek?

Loopring (LRC), merkeziyetsiz borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Ethereum blok zinciri üzerinde yer almaktadır ve kullanıcıların borsalar arasında varlık ticareti yapmalarına izin veren bir sistemdir.

1 Shiba kaç TL?

Shiba Inu bugünkü fiyatı ₺0.000318 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺9,840,194,715 TRY.

Litecoin amacı nedir?

LTC olarak da bilinen Litecoin, merkezi olmayan bir eşler arası kripto para birimi ve ödeme ağıdır. … Litecoin, kripto para birimine erişmek için kullanılan, sahibinin özel anahtarlarını tutan ve “cüzdan” olarak bilinen bir yazılım programında veya donanım cihazında saklanır.

Ltc Projesi Nedir?

Litecoin Nedir? Litecoin(LTC), dijital para borsalarının parlayan yeni yıldızıdır.Bitcoin, Ripple, Ethereum, Tether gibi bir kripto para birimi olan Litecoin’in görsel olarak rengi de gümüştür. Açık kaynaklı bir yazılım projesi olan Litecoin, herhangi bir merkezi otorite tarafından yönetilmez.

Bitcoin mi Litecoin mi?

Litecoin, Bitcoin kadar popüler olmasa da teknolojisinden dolayı harcamalar için daha iyi bir para birimi olabilir. Litecoin işlem hızı Bitcoin‘inkinden dört kat daha hızlı.

Ltc coin Projesi Nedir?

Litecoin Nedir? Litecoin(LTC), dijital para borsalarının parlayan yeni yıldızıdır.Bitcoin, Ripple, Ethereum, Tether gibi bir kripto para birimi olan Litecoin‘in görsel olarak rengi de gümüştür. Açık kaynaklı bir yazılım projesi olan Litecoin, herhangi bir merkezi otorite tarafından yönetilmez.

Loopring Coin hangi ülkenin?

Loopring ilk olarak Aralık 2017’de Çinli yazılım mühendisi ve girişimci Daniel Wang tarafından piyasaya sürüldü.

Lrc Coin hangi ülkenin?

Wang geliştirmeye başladığı Loopring coin / LRC‘nin ilk zamanlarında airdroplar sayesinde milyonlarca LRC tokeni piyasaya sürdü. Kısaca Çin’de geliştirilmiş ve dünyaya yayılmış bir kripto para türüdür.

50 TL kaç Shiba?

Burada kurlar anlık olarak değişebilir. 50 TL Şuan için 153,770.18611968 SHIB yapıyor. Aşağıdaki grafik tablosunda geçmiş günlerdeki kur değişikliğini inceleyebilirsiniz.

1 SHIB kaç dolar?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama Shiba Inu fiyatı 0,000022 USD’dir.