Polat Alemdar Elif kim?

Polat Alemdar Elif gerçekte kim?

Melahat Özgü Namal, 28 Aralık 1978 yılında Üsküdar’da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.

Polat’ın kızı Elif kim?

Ebru Duru. Ahu’dan sonra bir süre aşk meşkten uzak duran Polat, annesinin isteği ile Ebru Duru ile tanışmış, sonra yine annesinin isteğiyle Ebru’yla evlenmiştir. Ebru hamile kalmış, “Elif” adında bir kız evladı olmuştur.

Polat Alemdar gerçekte kimi temsil ediyor?

Necati ŞaşmazPolat Alemdar / CanlandıranMuhammed Necati Şaşmaz Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve iş insanı. Kurtlar Vadisi serisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle tanındı. Vikipedi

Elif niye öldü?

Avukat “Elif Eylül” Ölüm nedeni: Sağ ayak amputasyonu için alındığı ameliyatta sevgilisi Polat Alemdar’ın paltoyla ameliyathaneye girmesi sonucu sepsisten ex olmuştur.

Elif Eylül kimi canlandırıyor?

Avukat Elif Eylül: ŞEYDA YILDIRIM,Alaaddin Çakıcı’nın avukatlığını yaptı.

Kurtlar vadisi elifin annesi kim?

Elif Eylül, 16 Şubat 1979 doğumludur. Genç yaşta babasını kaybetmiştir. Annesi Ayşe Eylül ve kardeşi Eren Eylül ile hayat savaşı verirken, Ali Candan’la tanışmıştır.

Kurtlar vadisi Polat’ın kızı Elif kaç yaşında?

2005 doğumlu çocuk oyuncu Doğa Sakarya İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini sürdüren Doğa Sakarya ilk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi dizisi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kutsal Bir Gün isimli dizi ve sinema’da rol almıştır.

Elif Polata ne yaptı?

Polat Alemdar’ın bazı güçlerin emirlerine uymaması sonucu planlanan trafik kazasında ağır yaralanan Elif, dizide kazadan 11 bölüm sonra hastanede Polat‘ın Ali olduğunu öğrenerek hayatını kaybetti.

Süleyman Çakır gerçekte kim?

Süleyman Çakır (1964 – 8 Nisan 2004) Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca tarafından canlandırılmış kurgusal karakter….

Süleyman Çakır
Canlandıran Oktay Kaynarca
Doğum tarihi 1964
Doğum yeri Ardeşen, Rize
Ölüm tarihi 8 Nisan 2004 (40 yaşında)

Mehmet Karahanlı gerçekte kimi temsil ediyor?

Mehmet Karahanlı
Yaratan Raci Şaşmaz Bahadır Özdener Ahmet Yurdakul
Canlandıran Zafer Ergin
Doğum tarihi 5 Kasım 1941
Ölüm tarihi 3 Mart 2005 (63 yaşında)

Kurtlar Vadisi Elifi kim oldurdu?

Polat Alemdar’ın Tapınakçıların emirlerine uymaması sonucu tezgahlanan trafik kazasında ağır yaralanan Elif, dizide kazadan 11 bölüm sonra hastanede Polat’ın Ali olduğunu Nazife Anne tarafından öğrenir ve şoka girer. Kurtlar Vadisi 97.

Polat Alemdar Elif aşkı nedir?

Kurgusal bir dizi karakteri olan ve Özgü Namal tarafından canlandırılan Elif, genç yaşta babasını kaybetmiş, anne ve kardeşiyle yaşayan aşarılı bir avukattır. Erkek arkadaşı Ali’nin ölümünün ardından karşısına çıkan mafya Polat Alemdar‘ın aslında Ali olduğunu bilmeden ona aşık olur.

Kirkor Terzioğlu gerçekte kim?

kurtlar vadisi’nde testere necmi’nin özel kasası olan tefeci. yaptığı bir tezgah ile süleyman çakır’ın hesabına fiktif bir para transferi yaptığı anlaşıldıktan sonra cezası verilmiştir. onlarca yildir cliffside parkda yasayan bir istanbullu. turkiye terziler odasindan sertifikasi duvarda en yukardadir.

Elif Eylülü kim oynadı?

Özgü NamalElif Eylül / Canlandıran

Tataroğlu ailesi kimdir?

İnci Tataroğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Sema Şimşek tarafından canlandırılmış, Ezgi Bakışkan tarafından seslendirilmiş kurgusal karakter….

İnci Tataroğlu
Aile Davut Tataroğlu (babası) Fuat Tamer Tataroğlu (kardeşi)
Evlilik(ler) Kemal Yıldız Polat Alemdar