Nurgül Beyhan neden öldü?

Nurgül Beyhanın katili kimdir?

Nurgül Beyhan cinayetinde katil kim, bulundu mu? İşte detaylar… Kirazlı’da ikamet eden 44 yaşındaki Nurgül Beyhan’ın oğlu 1 Ağustos 2020 tarihinde annesi Nurgül Beyhan‘a ateş eden amcası Cihan Beyhan‘ı öldürdü. Cihan Beyhan yeğeni tarafından sokak ortasında 7 kurşun sıkılarak öldürüldü.

Nurgul Beyhan kac cocugu var?

9 Aralık 2020 tarihinde İstanbul Bağcılar’daki evinde boğularak öldürülen dört çocuk annesi Nurgül Beyhan‘ın ailesi evinde çıplak halde ölü bulunan Beyhan‘ın katilini bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Cihan Beyhan Kimdir?

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde geçen yıl Cihan Beyhan, yeğeni tarafından alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldü. Beyhan‘ın annesi, ”Bir tarafta torunum, bir tarafta oğlum. Torunumu ellerimle büyüttüm, baktım ama o gelip benim kapımın önünde oğlumu sebepsiz yere öldürdü.” dedi.

Nurgül Beyhan olayı nedir?

Nurgül Beyhan olayı, 1 Ağustos 2020 tarihinde Bağcılar’da gerçekleşti. İddiaya göre, Yusuf Beyhan kendisini Fransa’da çalıştırıp ücretini ödemediği gerekçesiyle daha öncede tartıştığı amcası Dilaver Beyhan ile görüşmeye gitti. Yusuf Beyhan amcasını görür görmez silahıyla arkasından ateş etti.

Müslümanın katil kim?

Yörük kızı Müslüme’nin şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında flaş bir gelişme yaşandı. Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı.

Beyhan nereli?

Beyhan Öksüz, 55 yaşındadır ve Amasyalı’dır.

Küçük Müslümanın katili kim?

Yörük kızı Müslüme’nin şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında flaş bir gelişme yaşandı. Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı.

Müslümeye ne oldu?

Konargöçer yaşam sürdüren Sarıkeçili Yörükler, Konya Bozkır bölgesinden kışı geçirmek için Mersin’in Gülnar ilçesi Yanışlı bölgesine geldi. Burada 10 Kasım’da çadır kuran 7 çocuklu Mehmet ve Selvi Yağal ailesinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme aynı gün saat 17.00 sırlarında bisikletiyle oynarken ortadan kayboldu.

Gelinim mutfakta Beyhan ve Yeşim nereli?

Beyhan Öksüz, 55 yaşındadır ve Amasyalı’dır. 32 yıllık evli olan Beyhan hanımın iki çocuğu, bir torunu vardır. Beyhan hanım aynı zamanda aşçıdır.

Mutfakta Yeşim nereli?

Adıyamanlı olan Yeşim Öksüz, İstanbul’da yaşamaktadır ve grafik tasarımcısıdır.

Müslümenin katili bulundu mu?

Herkes tarafından Hasan Yağal’ın tutuklanma sebebi merak ediliyordu. 70 yaşındaki Yağal’ın, ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı öğrenildi. Ardından ise cezaevine öldüğü iddiaları gündeme geldi.

Küçük Müslüme neden öldü?

Müslüme Yağal olayında son gelişmeler. Yörük Kızı Müslüme‘nin arandığı bölgeden acı haber geldi. Bölgede 3 yaşında bir çocuk cesedine ulaşıldı. Mersin’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’a ait olduğu öğrenildi.

Müslüme neden öldü 2022?

Olay yerinde yapılan incelemede, Müslüme‘nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Müslüme‘nin kaybolduğu 10 Kasım’ı 11 Kasım’a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.

Muslume nin dedesi öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Yeşim nerelidir?

Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler. Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz 30 yaşındadır. 4 yıllık evliliği olan Yeşim Öksüz’ün bir de oğlu bulunuyor. Adıyamanlı olan Yeşim Öksüz, İstanbul’da yaşamaktadır ve grafik tasarımcısıdır.