Kubilay Akan’ın kardeşi var mı?

Kubilay akanın kardeşi var mı?

Elif İlayda AkaKubilay Aka / Kardeşleri

Elif ilayda Aka kaç yaşında?

Henüz 23 yaşında, attığı gol olan bir oyuncu. Önce “Vatanım Sensin”de oynadı, ardından “Arif v 216”da yüzünü gösterdi. Şimdi de “Çukur”da Celasun rolüyle seyirci karşısına çıkıyor.

Kubilay Aka boyu kaç?

1,83 mKubilay Aka / Boy

Kubilay Aka hangi filmlerde oynadı?

Aşk Bu Mu?2018
Aşk 101Arif V 2162018Something About That Night
Kubilay Aka/Filmler

Kubilay Aka kardesi kim?

Elif İlayda AkaKubilay Aka / Kardeşleri

Kubilay Aka kimin sevgilisi?

Kubilay Aka Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Miray Daner’le bir dönem aşk yaşadı. Şu anda sevgilisi bulunmamaktadır.

Elif ilayda Aka hangi dizilerde oynadı?

Elif İlayda Aka adında kız kardeşi var. Aka, Eskişehir Anadolu Ünviversitesi Havaalanı Yönetim Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimi de alan genç oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal ve Çukur dizisinde Celasun karakterlerini canlandırmıştır.

Ilayda Alişan kaç kilo?

2021 yılında dijital içerik platformu olan Gain’in orijinal dizisi Terapist’te Özlem Narin karakterini canlandırdı. 2021’de FOX’ta yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna katılmıştır. Oyuncu 1.60 metre boyunda, 48 kilo ve Balık burcudur.

Miray Daner kaç kilo?

Miray Daner 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve oğlak burcudur.

Kubilay Aka donem dizisinde oynadi mi?

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 26 yaşındadır. … Türk televizyonlarının uzun soluklu dizisi Çukur’un oyuncu kadrosunda yer alan Aka, dizide 4 sezon boyunca çok sevilen Celasun karakterini başarıyla oynamıştır.

Kubilay Aka şuan hangi dizide oynuyor?

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka‘nın iddialı yapıma ölerek veda edeceği öğrenildi. Aka‘nın yeni dizisi Camtavanlar’da ise Bensu Soral’la oynayacağı ortaya çıktı.

Kubilay aka nerede oyunculuk eğitimi?

Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi
Kubilay Aka/Eğitim

Miray Daner kiminle sevgiliydi?

Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile ilk pozunu paylaştı

Mert Yazıcıoğlu Miray Daner sevgili mi?

Miray Daner ve Kubilay Aka barışmış . Miray‘ın eski partneri Mert Yazıcıoğlu. Mert, Afra Saraçoğlu ile sevgili. Afra, Kubilay’ın eski partneri.

Beyza Güneş kimdir?

İzmirli olan 25 yaşındaki Beyza Güneş İstanbul Üniversite’nde öğrenci. Tanımadığı bir adamla gecenin yarısı buluşan, arabasına binip onun evine giden ve cinsel ilişki yaşayan Beyza Güneş‘e tepkiler yağınca paylaşımlarını yorumlarını kapattı.