Meltem Cumbul çocuğu var mı?

Oyuncu Meltem Cumbul kaç yaşında?

52 yaşında (5 Kasım 1969)Meltem Cumbul / Yaş

Meltem Cumbul kaç yaşında son hali?

MELTEM CUMBUL KİMDİR? 5 Kasım 1969, İzmir doğumlu Meltem Cumbul 52 yaşındadır. Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Meltem Cumbul‘un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. Ömer Karacan tarafından keşfedilen Cumbul tiyatronun yanı sıra sunuculuk da yaptı.

Meltem Cumbul kimin kızı?

Sedat Cumbul
Güner Cumbul
Meltem Cumbul/Ebeveynleri

Meltem Cumbul kiminle evliydi?

Alican Özbaşe. 2012–2013
Çağlayan Tuğale. 2003–2004
Meltem Cumbul/Eşi

Meltem Cumbul şu an ne yapıyor?

Oyuncu
Sinema OyuncusuSahne AktörüSunucu
Meltem Cumbul/Meslekleri

Meltem Cumbul kaç yaşında Evlimi?

Meltem Cumbul 5 Kasım 1969 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 1969 yılında İzmir’de doğan Meltem Cumbul‘un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. Çerkes kökenlidir. 1983 yılında İzmir Türk Kolejinde başladığı liseden 1987 yılında Ata Kolejinden mezun oldu.

Meltem Cumbul hangi okul mezunu?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı1991
Özel İzmir Ata Koleji1987Özel Türk Koleji
Meltem Cumbul/Eğitim

Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ neden ayrıldı?

O dönem Meltem Cumbul‘un Behlül ile Bihter’in sevişme sahnelerinden çok rahatsız olduğu çok konuşuluyordu. İkili, Tatlıtuğ‘un Beren Saat ile yediği yemekten sonra iyice gerildi. Cumbul‘un kendisinden sürekli hesap sormasından bunalan Tatlıtuğ, ayrılık kararı verdi.

Meltem Cumbul babası kimdir?

Sedat CumbulMeltem Cumbul / Babası

Meltem Cumbulun annesi kimdir?

Güner CumbulMeltem Cumbul / Annesi

Meltem Cumbul hiç evlendi mi?

1.evliliği : Meltem Cumbul 25 Nisan 2003 tarihinde iç mimar Çağlayan Tuğal ile gizlice evlenmiş ve bu evlilik 2 yıl sürmüştür. 2.birlikteliği : 2005 – 17 Ekim 2007 tarihleri arasında kendisinden 12 yaş küçük Amerikalı Oyuncu Marc Senter’la aşk yaşadı.

Meltem Cumbul kaç çocuğu var?

Meltem Cumbul‘un çocuğu yok.

Meltem Cumbul evli mi kaç çocuğu var?

Bu evlilik bir yıl gibi kısa süre içerisinde sona erdi. Meltem Cumbul ikinci evliliğini ise 2012 yılında ise Alican Özbaş ile yaptı. Cumbul‘un bu evliliği de bir yıl sürdü. Meltem Cumbul‘un çocuğu yok.

Idil Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ neden ayrıldı?

Kıvanç ile ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyler yaşamadık. Gayet dostça ayrıldık. Ayrılığımızın nedeni benim Londra’ya master’a gitmem. Araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmama adına bu kararı aldık…”

Azra Akın Kıvanç Tatlıtuğ kaç yıl?

BİR DARGIN BİR BARIŞIK 11 YIL Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın aşkı ilk olarak 2002 yılında başladı. 6 yıl büyük aşk yaşayan ikili ilk olarak 2008’de ayrıldı. 3 yıl ayrı kalan Tatlıtuğ‘la Akın, 2011 yazında yeniden barıştı. 2012’nin şubat ayında bir kez daha ayrılan ikili, mayıs 2012’de tekrar birlikte olmaya başladı.