Jisoo ne yaptı?

Oyuncu Jisoo ne yaptı?

‘River Where the Moon Rises’ başrol aktörü Jisoo, okul zorbalığıyla suçlanan en son ünlü oldu. 2 Mart’ta, kendisini Seorabeol Ortaokulu’ndaki aktörün eski bir sınıf arkadaşı olarak iddia eden bir netizen, Jisoo‘nun çocuk suçlu ve zorba olduğunu iddia etti.

Jisoo bir dönem başka Idollerin de rol aldığı bir dizide oynamıştı bu dizinin adı nedir?

Jisoo, oyunculuğa ilk adımını 2015’te aynı şirkette yer aldığı Sandara Park ve Kang Seung-yoon ile KBS dizisi olan The Producers’de konuk oyuncu olarak atmıştır. Blackpink grubu adı altında 2016 yılında çıkış albümleri olan Square One çıkmıştır.

Jisoo şimdi ne yapıyor?

Aktör Jisoo, bu Ekim ayında kamu hizmetine başlayacak.

Blackpink Jisoo grubun neyi?

Kan grubu: A Blackpink Jisoo lakapları: Chi Choo, Jichu. Pozisyonu: baş vokalist, grubun yüzü. Blackpink Jisoo burcu: Oğlak. Çin burcu: köpek.

Jisoo neden ayrıldı?

Aktör Ji Soo, ‘River Where the Moon Rises’ dizisinden ayrılmaya karar verdi. ‘River Where the Moon Rises’ dizisinin yeni bölümü 4 Mart’ta yayınlandı ve dizi ekibi, okul zorbalığı tartışmalarının ardından, uzun süreli düşünme ve tartışmaların sonrasında oyuncuyla yollarını ayırmaya karar verdi.

Kim Jisoo taciz olayı?

Kadın ve mağdur olduğu iddia edilen okul arkadaşı G, Jisoo‘nun “kafasına plastik bir torba geçirdikten” sonra onunla cinsel şeyler yapmaktan bahsettiğini ve hatta ders sırasında yanındaki sırada oturarak kendisine cinsel davranışı tasvirleyen davranışlarla cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.

Blackpink Rose grubun neyi?

2016–2020: Blackpink ile çıkış Rosé, Haziran 2016’da Blackpink üyesi olarak duyurulmasından önce dört yıl boyunca YG Entertainment’ta eğitim aldı. Tanıtılan son üyeydi. Grup Ağustos 2016’da single albümleri Square One ve başlık şarkıları “Whistle” ve ”Boombayah” ile çıkış yaptı.

Blackpink kim Jisoo nun oynadığı filmler?

Blackpink The Movie2021
BLACKPINK: Light Up the Sky2020
Jisoo/Rol aldığı filmler

Actor Jisoo askere ne zaman gidecek?

Oyuncunun rolünü Na In-woo devraldı. Aktör Ji Sok, Ekim 2021’de zorunlu askerlik görevi için askere gideceğini açıkladı. 4 haftalık temel bir eğitim aldıktan sonra kamu hizmeti çalışanı olarak kalan askeri görevini yerine getirecek.

Kim Jisoo en sevdiği renk?

BLACK PINK TR – 121116 Kızların sevdiği renkler: Rose:Mor Jisoo:Mor Lisa:Sarı Jennie: Siyah Ayrıca Jennie hayatının renginin siyah olduğunu söyledi ❤ | Facebook.

Jennie grubun neyi?

Ağustos 2016’da YG Entertainment tarafından kurulan Blackpink adlı kız grubunun üyesi olarak çıkış yaptı. Kasım 2018’de, solo çıkışını “Solo” ile gerçekleştirdi. Şarkı, hem Gaon Digital Chart’da hem de Billboard Dünya Dijital Şarkılar listesinde üst sıralarda yer aldı.

BLACKPINK Rose grubun neyi?

2016–2020: Blackpink ile çıkış Rosé, Haziran 2016’da Blackpink üyesi olarak duyurulmasından önce dört yıl boyunca YG Entertainment’ta eğitim aldı. Tanıtılan son üyeydi. Grup Ağustos 2016’da single albümleri Square One ve başlık şarkıları “Whistle” ve ”Boombayah” ile çıkış yaptı.

Blackpink Jisoo diziden ayrıldı mı?

Hayranlar, BLACKPINK‘ten Jisoo‘nun YG Stage sayfasından kaldırıldığını fark ettiler. YG Stage, YG Entertainment’ın oyunculuk yan kuruluşudur. Yakın zamana kadar Jisoo aktrislerden biri olarak listelendi ancak ondan sonra web sitesinden çıkarıldı.

Jisoo skandalı nedir?

Mağdurlar, aktör Kim Ji Soo‘nun diğer öğrencilere cinsel tacizde bulunduğunu yazdı “Erkek öğrencileri mast*rbasyon yapmaya, yüzlerine ya da ayaklarına b*şalmaya zorlardı.” “Kızlarla yatıp sonra onları ‘kenara atmakla’ böbürlenirdi.”

Jisoo hamile mi?

Kim Jisoo, bela mıknatısı sevgilisi Kim Namjoon’dan hamile kalmıştır.…