Türk Telekomdan turkcelle geçiş nasıl yapılır?

Turkcelle geçiş yapmak için ne gerekli?

Aşağıdaki evraklarla Turkcell İetişim Merkezleri’ne gelmeniz yeterlidir.

  1. Nüfus Cüzdanı (kimlik alternatifleri için tıklayın)
  2. Son iki aydan birine ait sabit fatura (fatura alternatifleri).

Türk Telekomdan turkcelle geçiş kaç gün?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Hattımı başka hatta nasıl taşırım?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.

Numarasını Turkcell’e taşıyanlara hangi kampanyalar var?

Yeni Turkcell’lilere özel Hoşgeldin 10 GB Kampanyası’nda her yöne 750 dakika konuşma, bol bol kullanacağınız 10 GB internet paketi, 100 SMS ve Bip’te geçerli 1 GB internet’e sahip olabilirsiniz. Size özel sunulan avantajlı GNÇ fırsat, Dev 150 GB, Platinum + Hoş Geldin gibi paketlerden yararlanabilirsiniz.

Nasıl Turkcelli olurum?

Numaramı nasıl taşıyabilirim? Numara taşıma işleminizi gerçekleştirmek için operatör tarafından yetkilendirilen bayilere şahsen başvurabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Turkcell’e numara taşıma ucretli mi?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Operatörler arası geçiş süresi ne kadar?

Kullandıkları numarayı farklı bir operatöre taşıyan vatandaşlar yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde istedikleri operatöre geçiş yapabiliyor. Burada tek dikkat edilmesi gereken mevcut operatöre verilmiş bir taahhüt olup olmadığıdır.

Operatör değişikliğinde hat kaç günde açılır?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Hat değişikliğinde kalan tl ne olur?

Kısa adıyla BTK, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun hayata geçirdiği yeni düzenleme ile faturasız hatlar – ön ödemeli hatlarda Kalan Bakiyeler hat sahiplerine iade edilmek zorunda. İade edilmeyen Bakiyeler Bundan Böyle Operatörlere Kalmayacak!

Hat taşıma işlemi ne kadar sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır.

Numara taşıma taahhüt bitimine kaç gün kala yapılır?

Normal şartlarda numara taşıma işleminde taahhüt bitiminde son bir ay içinde numara taşıma yapabilirsiniz ki zaten günü gününe numara taşımak pek mümkün değildir.

Türk Telekom Hoşgeldin Paketi ne kadar?

Son 30 gün içinde yeni hat alarak gelen müşteriler için Hoş Geldin 5GB Paketi‘nin fiyatı aylık 33 TL, Hoş Geldin 10GB Paketi‘nin fiyatı aylık 40 TL, Hoş Geldin 20GB Paketi‘nin fiyatı aylık 60 TL ve Hoş Geldin 30GB Paketi‘nin fiyatı aylık 80 TL’dir.

Nasıl genç Turkcell’li olunur?

26 yaşın altındaysan ve acayip güzelliklerin olduğu GNÇ uygulamasına giriş yapamıyorsan, hemen kullanıcı bilgilerini güncelle, aramıza katıl!

Telefon hattımı kendi üstüme nasıl alırım?

Üzerinize almak istediğiniz numaraya ait firmanın bayisine giderek hat devri istediğinizi belirttiğinizde işlemlere başlanılmaktadır. Başkasının üzerine olan hattı kendi üzerinize almak için hat sahibi ile beraber vereceğiniz dilekçe yeterli olacaktır.

Operatör değişikliğinde ücret alınır mı?

Hat Taşıma Ücreti Mevcut numaranızı farklı bir hatta taşıma işlemi tüm operatörlerde ücretsizdir. Geçmek istediğiniz operatöre başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra belirlenen süre içerisinde ücretsiz olarak geçiş yapmak mümkün.