Gizem Karaca hala evli mi?

Oyuncu Gizem Karaca kiminle evlendi?

Kemal EkmekçiGizem Karaca / Eşi (e. 2017)

Gizem Karaca çocuğu var mı?

Eşi Kemal Ekmekçi ile İzmir’de Casa de Costa adlı mekanı açtıktan sonra oraya yerleştiklerini söyleyen Karaca, “Dizi için İstanbul’daydım, yeni döndüm. Çok özlemişim buraları” diye konuştu. Oyuncu, çocuk düşünüp düşünmediği sorusuna ise, “İkimiz de istiyoruz ama şu an değil” yanıtını verdi.

Gizem Karaca kaç yaşında Evlimi?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde Münevver ve Cüneyt çiftinin çocukları olarak İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Arnavut, baba tarafı ise Selanik göçmenidir. Henüz küçük yaşlarda iken Amerika Birleşik Devletleri’ne ailesi ile beraber taşınan Karaca‘nın çocukluk yılları ise Amerika ve Kanada’da geçmiştir.

Kemal Ekmekçi kimdir ne iş yapar?

İş İnsanıKemal Ekmekçi / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Kemal Ekmekçi babası kimdir?

İbrahim EkmekçiKemal Ekmekçi / Babası

Kemal Ekmekçi eşi kimdir?

Gizem KaracaKemal Ekmekçi / Eşi (e. 2017)

Gizem Karaca kimin kızı?

Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca‘dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar.

Gizem Karacanın babası kimdir?

Cuneyt KaracaGizem Karaca / Babası

Oyuncu Gizem Karaca kaç yaşında?

29 yaşında (7 Eylül 1992)Gizem Karaca / Yaş

Gizem Karaca Kürt mü?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca‘dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar.

Kemal Ekmekçi kaç doğumlu?

32 yaşında olan Kemal Ekmekçi, 01.01.1989 yılı İzmir doğumludur. Babasının adı İbrahim Ekmekçi, annesinin adı İpek Ekmekçi‘dir. Aslen Rize Çamlıhemşin’li bir ailenin oğlu olan Ekmekçi, İzmir’de yaşamını sürdürmektedir.

Gizem Karaca babası kim?

Cuneyt KaracaGizem Karaca / Babası

Gizem Kara aslen nereli?

1988 yılında Giresun’da dünyaya gelen Gizem Kara baba tarafından aslen Balıkesirli’dir.

Gizem Karaca manken mi?

Gizem Karaca Ekmekçi (d. 7 Eylül 1992, İstanbul), Türk manken ve oyuncudur.

Gizem Karaca kimdir nerelidir?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca‘dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar.