Ezgi Mola kökeni nereli?

Oyuncu Ezgi Mola aslen nereli?

Ezgi Mola
23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüyle.
Doğum Mercan Ezgi Mola 29 Mart 1983 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
Eğitim Müjdat Gezen Sanat Merkezi

Mustafa Sakallı nereli?

Aslen İzmirli olan ve Kuşadasında bir eğlence külübü sahibi olan Mustafa Aksakallı, şarkıcı Berkay, Kerimcan Durmaz ve Gizem Karaca ile yakın arkadaştır.

Mustafa Sakallı Kim?

Ezgi Mola’yla aşk yaşayan Mustafa Sakallı, Tren Port Alaca işletmesinin sahibi. Mekanın işletmecisi olan Mustafa Sakallı, Enis Arıkan, Berkay, Gizem Karaca ve Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı. Özellikle Tren Port Alaca işletmesi Kerimcan Durmaz’ın sıklıkla çıktığı işletme olarak dikkat çekiyor.

Ezgi Mola hangi üniversite mezunu?

Halit Armay Anadolu Lisesi
Kadir Rezan İlkokuluHasan Ali Yücel OrtaokuluTurhan Mediha Tansel İlkokulu
Ezgi Mola/Eğitim

Ezgi Mola ailesi nereli?

Ezgi Mola, 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından, aslen Malatyalıdır. İlkokul ve lise eğitimlerini de İstanbul’da alan Ezgi Mola, küçük yaştan itibaren oyunculuğa meraklı olduğundan dolayı henüz lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Eda Ece aslen nereli?

Eda Ece Uzunalioğlu (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusudur….

Eda Ece
Doğum Eda Ece Uzunalioğlu 20 Haziran 1990 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2003, 2010–günümüz

Mustafa Aksakallı nerenin sahibi?

Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı‘nın mesleği, İzmir’de eğlence mekanı sahibi olarak biliniyor. 2019 yılında aşk yaşamaya başlayan çift, 2020 yılında evleneceklerini açıklamış fakat koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini ertelemişlerdi.

Mustafa Aksakallı aslen nereli?

MUSTAFA AKSAKALLI KİMDİR? 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen Mustafa Aksakallı‘nın mesleği eğlence mekanı işletmeciliği yapan, İzmir’de ve Kuşadası’nda lüks mekanları bulunan başarılı yönetici, genç yaşlardan kendi işini yapıyor.

Mustafa Aksakallı Kimdir Kaç Yaşında?

MUSTAFA AKSAKALLI KİMDİR? 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen Mustafa Aksakallı‘nın mesleği eğlence mekanı işletmeciliği yapan, İzmir’de ve Kuşadası’nda lüks mekanları bulunan başarılı yönetici, genç yaşlardan kendi işini yapıyor.

Mustafa Aksakallı yaşı kaç?

1985 doğumlu olan Mustafa Aksakallı, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır ve bekardır. 2019’dan beri beraber olduğu oyuncu Ezgi Mola ile evleneceklerini açıkladı. Mustafa Aksakallı 1.80 metre boyunda ve 66 kilodur.

Merve Dizdar aslen nereli?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesinde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır.

Eda Ece aslen Malatyalı mı?

Aslen İstanbullu olan Eda Ece. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. Eda Ece‘nin annesi ev hanımı babası ise elektrik mühendisi.

Şevval Sam aslen nereli?

Şevval Sam
Sam, Haziran 2018’de Çeşme’de sahnede.
Doğum Türkdeniz Şevval Sam 11 Kasım 1973 İstanbul, Türkiye
Eğitim Marmara Üniversitesi
Meslek Şarkıcı, oyuncu

Mustafa Aksakallı nereyi işletiyor?

Ezgi Mola’yla aşk yaşayan Mustafa Sakallı, Tren Port Alaca işletmesinin sahibi. Mekanın işletmecisi olan Mustafa Sakallı, Enis Arıkan, Berkay, Gizem Karaca ve Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı. Özellikle Tren Port Alaca işletmesi Kerimcan Durmaz’ın sıklıkla çıktığı işletme olarak dikakt çekiyor.

Mustafa Akan nereli?

Mustafa Akan (d. 1920, İnecik, Karaburun, İzmir) – (ö. 11 Ocak 2016), Türk siyasetçi. Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu mezunudur.