Nurdan Torun oğlunun adı ne?

Nurdan torunun kaç çocuğu var?

Cenk TorunNurdan Torun / ÇocuklarıCenk Torun, Türk oyuncudur.
Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun’un oğlu olarak Ankara’da dünyaya gelmiş. Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe’nin “Delikanlım” adlı şarkısının klibinde yer alarak başlamıştır. Vikipedi

Nurdan Torun yaşı kaç?

1955 (67 yıl yaşında)Nurdan Torun / Doğum tarihi

Nurdan Torun un oğlu kim?

Cenk TorunNurdan Torun / OğluCenk Torun, Türk oyuncudur.
Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun’un oğlu olarak Ankara’da dünyaya gelmiş. Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe’nin “Delikanlım” adlı şarkısının klibinde yer alarak başlamıştır. Vikipedi

Cenk Torun şimdi ne yapıyor?

47 yaşındaki Cenk Torun‘un, Can adında bir çocuğu var.Ailesiyle İstanbul’da yaşayan Torun, şimdi spor hocalığı yapıyor: “Sıkıntılı dönemlerde spora yöneldim. Spor beni ayakta tuttu. Spor hocalığına başladım. Bir dönem kendi stüdyomda dersler verdim. 2018’de ‘Adını Sen Koy’ adlı projede yer alınca ara verdim.

Cenk Torun kiminle evlendi?

Nevin UrsavaşCenk Torun / Eşi

Aysun Torun kiminle evli?

TRT Haber Haber Koordinatör yardımcısı Aysun Torun, inşaat mühendisi Burak Orhan ile dünya evine girdi. Çifti bu mutlu gününde yakınları ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı.

Cenk Torun hangi dizide oynadı?

Çılgın Bediş1996 – 2001
Benim İçin AğlamaYeter2015 – 2016Adını Sen Koyşu tarihten beri: 2016
Cenk Torun/TV şovları

Çılgın Bediş Oktay öldü mü?

Yonca Evcimik ile Cenk Torun, bir zamanların efsane dizisi ‘Çılgın Bediş‘te ‘Bediş‘ ve ‘Oktay‘ rolüne hayat vermişlerdi… 24 Mart 1974 Ankara doğumlu Cenk Torun, sanatçı Nurdan Torun’un oğlu. Nurdan Torun’un eşi Salih Torun 2003’te, şu anki adıyla ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayıp intihar etmişti.

Cenk torunun babası kim?

Enver TorunCenk Torun / Babası

Cenk Torun annesi kim?

Nurdan TorunCenk Torun / Annesi

Aysun Torun kimdir?

habertürk muhabiri. güzellik abidesi başbakanlık muhabiri.

Aysun Torun Orhan kim?

TRT Haber Haber Koordinatör yardımcısı Aysun Torun evlilik yolunda önemli bir adım attı. TRT Haber Haber Koordinatör yardımcısı Aysun Torun, inşaat mühendisi Burak Orhan ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nişanı aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleşti.

Cenk Torun kaç yaşında?

47 yaşında (24 Mart 1974)Cenk Torun / Yaş

Cenk Torun eşi kimdir?

Nevin UrsavaşCenk Torun / Eşi

Çılgın Bediş Oktay kimin oğlu?

Uzun zaman ekranlardan uzak duran oyuncu, törene katılan herkes için sürpriz oldu. Yonca Evcimik ile Cenk Torun, bir zamanların efsane dizisi ‘Çılgın Bediş‘te ‘Bediş‘ ve ‘Oktay‘ rolüne hayat vermişlerdi… 24 Mart 1974 Ankara doğumlu Cenk Torun, sanatçı Nurdan Torun’un oğlu.