Üstün başarı belgesi ne ise yarar?

Lisede üstün başarı belgesi ne işe yarar?

Çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrenciler “Onur Belgesi” ile ödüllendirilir. Bu ödüller, e-okul sisteminin ilgili bölümüne işlenir. Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun toplantı tarih ve karar numarası ödül belgesinin tarih ve numarası olarak kabul edilir.

Üstün başarı belgesi ne zaman verilir?

Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar “Üstün Başarı”,5. Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar “Başarıbelgesi ile ödüllendirilir.

Lisede üstün başarı belgesi var mı?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. (2) Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir.

Lisede üstün başarı belgesi ne zaman verilir?

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİNİ KİMLER ALABİLİR? Eğer öğrenci 3 eğitim dönemi üst üste Takdir Belgesi almış ise Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanır. Yani ortalamanız 84,99’un altında ise, üstün başarı belgesi almaya hak kazanamazsınız.

Üstün başarı belgesi hangi sınıfta verilir?

İlkokul ve ortaokul 5, 6,7 ve 8. sınıflarında derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın; Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak ilk beş dereceye giren ve çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrenciler “İftihar Belgesi” ile ödüllendirilir.

Üstün başarı belgesi kaç kişiye verilir?

Madde 6- (1) Üstün Başarı belgesi, üç defa başarı belgesi alan personele verilir. Madde 7- (1) Ödül, Üstün Başarı Belgesi alan personele verilebilir.

Üstün başarı belgesi almak için kaç takdir gerekir?

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

10 sınıfta onur belgesi nasıl alınır?

Onur belgesini alabilmek taktir ve teşekkür belgelerini almaktan daha zor olabiliyor. Onur belgesini almak isteyen öğrenciler, okulunda başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmesi gerekiyor. Hem başarılı hem de örnek olacak davranışlar yapması, onur belgesi alınması konusunda etkilidir.

4 sınıf onur belgesi kimlere verilir?

Onur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir. Onur belgesini almaya hak kazanan öğrenciler, yılsonunda onur belgelerini alabilir.

Üstün başarı belgesi kaç kere alınır?

Madde 6- (1) Üstün Başarı belgesi, üç defa başarı belgesi alan personele verilir.

Lisede onur belgesi kimlere verilir?

ONUR BELGESİ KİMLERE VERİLİROnur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir. Onur belgesini almaya hak kazanan öğrenciler, yılsonunda onur belgelerini alabilir.

Onur belgesi almak için kaç puan gerekir?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Onur belgesi hangi sınıfta verilir?

Onur belgesi, öğrencinin ödül ve disiplin kurulu not şartına bağlı kalmadan yer aldığı sosyal etkinlikler ve sergilediği davranışlara bakılarak okul yönetimince verilir. Onur belgesi ilköğretim ve lise öğrencilerine başarıları karşılığında verilen bir belgedir.

Onur belgesi neye göre verilir?

Onur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir. Onur belgesini almaya hak kazanan öğrenciler, yılsonunda onur belgelerini alabilir. … Onur belgesi, öğrencilerin örnek davranışları nedeniyle verilen bir belgedir.

Memura Üstün Başarı Belgesi nasıl verilir?

Devlet memuru memuriyeti boyunca üst üste başarı belgeleri alabilir. Devlet memuru üç defa başarı belgesi alırsa Üstün Başarı Belgesi alır.