Sinan Gündüz ibb kimdir?

Nurcan Alan kimdir nerelidir?

Nurcan Alan 1972 yılında Bakırköy’de doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup 1991 yılında Küçükçekmece Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Aynı Müdürlükte Şef, sonra Müdür Muavini ve sonrasında Müdür olarak göre…

IBB iştirakler nedir?

Ulaşım, İnşaat, Çevre-Enerji, Hizmet ve BT (Bilgi Teknolojileri) alanı olmak üzere 5 ana sektörde toplam 28 şirket ve toplam 29502 personel ile İstanbul’a hizmet etmektedir.

IBB iştirakler daire başkanı kim oldu?

Özgeçmiş Yazdır; Ankara Özel Arı Lisesi’nden 1993 yılında mezun olan İlke AKSOY, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden 1998 yılında mezun olmuştur.

IBB Genel Sekreter yardımcıları kimler?

İBB‘de boşalan iki genel sekreter yardımcılığı görevlerine, Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat ile Satın Alma Daire Başkanı Arif Gürkan Alpay atandı. Polat’tın yerine Kültür Varlıkları Projeler Müdürü Oktay Özel, Alpay’ın yerine ise İhale İşleri Müdürü Mustafa Sökmen getirildi.

IBB insan kaynakları müdürü kim?

Sinan Gündüz Orta öğrenimini Nişantaşı Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden onur derecesiyle mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür… 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan görevleri yapmak.

Dr Ayhan Koç kimdir?

Dr. Ayhan Koç, (d. 1965, Horasan, Erzurum). Türk hekim, siyasetçi ve bürokrat.

IBB iştirakler nerede?

İbb İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü, belediyeler, devlet daireleri, Osmaniye Mah., Çobançeşme Koşuyolu Blv., No:1, Bakırköy, İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.

Iştirakler yüzde kaç?

İştirakler hesabı, bir ortaklıktaki en fazla % 50 oranında olan sermaye payları veya oy haklarının izlenmesinde kullanılır. İştirak edilen ortaklıklarda iştirak ilişkisinden bahsedebilmek için sermaye payı dikkate alınmaksızın sahip olunan oy hakkı veya yönetime katılma hakkının en az % 10 oranında bulunması gerekir.”

IBB daire başkanı kim?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak, İtfaiye Daire Başkanlığı‘na Remzi Albayrak’ı, Mezarlıklar Daire Başkanlığı‘na Ayhan Koç’u, Fen İşleri Daire Başkanlığı‘na Kasım Arısoy’u, Zabıta Daire Başkanlığı‘na ise Engin Ulusoy’u, atadı.

Şengül Altan Arslan kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Şengül Altan Arslan iş hayatına Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nde başlamıştır. 5 yıl engelliler alanında çalıştıktan sonra Başbakanlık Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü’ne geçmiştir.

IBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı Kimdir?

Ortaokulu Çaykara İmam Hatip Lisesi’nde okumuş, 1994 yılında Çaykara İnönü Lisesi’ni bitirmiştir. 1998’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008’de Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi Uzmanlığı alanında yüksek lisansı tamamlamıştır.

Genel sekreter maaşı ne kadar?

Şirket Genel Sekreteri maaşı ortalama aylık 10564 _TL’dir. En düşük Şirket Genel Sekreteri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 16875 _TL’dir.

Ilke Aksoy nereli?

Muammer Aksoy
Doğum Mustafa Muammer 1917 İbradı, Antalya, Osmanlı İmparatorluğu
Ölüm 31 Ocak 1990 (73 yaşında) Bahçelievler, Ankara
Milliyet Türk
Eğitim Hukuk

IBB güvenlik müdürü kimdir?

Salim Ertan KISACIK – Güvenlik Müdürü – İstanbul Büyükşehir Belediyesi | LinkedIn.

Ayhan Koç ne iş yapıyor?

Youtube ve sosyal medya fenomeni olan Benekli Ayhan, Ankaragücü taraftarıdır. Youtube’da kanalı olan ve 370 bin abonesi bulunan Benekli Ayhan‘ın gerçek ismi “Ayhan Koç” ‘tur. Aslen Sivaslı olan Ayhan Koç‘un İnstagram’da ise toplamda 280 bin takipçisi bulunmaktadır.