Mesut Özil neden kadro dışı Fenerbahçe?

Mesut Özil neden kadro dışı Altay?

Fenerbahçe ‘nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, kafilede yer almasına rağmen Altay maçının esame listesinde yer almadı. Gelen bilgilere göre Mesut Özil‘in kasığındaki sakatlık nedeniyle riske edilmediği öğrenildi.

Mesut Özil neden kadroda yok Olympiakos?

Sarı lacivertliler gruptaki 5. maçında Olympiakos takımına konuk olacak. Fenerbahçe’ye Olympiakos maçı öncesi kötü bir haber geldi. A Spor’un haberine göre; yıldız oyuncu Mesut Özil sakatlığı sebebiyle Olympiakos maçında forma giyemeyecek.

Mesut Özil neden Altay macinda yok?

Aktarılan bilgilere göre Mesut Özil, kasığında ağrı hissettiği için maç kadrosunda yer almadı. … Sarı lacivertlilerin Altay maçı kamp kadrosunda yer alan Mesut Özil, maç öncesi sakatlandı. YEDEKLERDE DAHİ YER ALMADI. Aktarılan bilgilere göre Mesut Özil, kasığında ağrı hissetmesinden dolayı maç kadrosunda yer almadı.

Mesut Özil neden kadroda yok?

Ekip olarak Mesut‘un yüzde yüz hazır olmadığını düşünüyoruz. Mesut‘a da söyledik. Hem onu korumak adına hem daha iyi katkı vermesi için kadroda yok.” şeklinde açıkladı. Sakatlığı nedeniyle ligde üst üste 5. lig maçını kaçıran Mesut Özil bu sezon 23 maçta görev aldı ve 8 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Mesut Özil neden oynamıyor Son Dakika?

Milliyet’te yer alan habere göre durumu en çok merak edilen isimlerden olan Mesut Özil‘in belindeki sakatlığıyla ilgili test yapılacağı ve Başakşehir maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Mesut Özil Olympiakos maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos‘la oynanacak mücadele öncesi gribal enfeksiyon nedeniyle antrenmana çıkmadı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında yarın Yunanistan’ın Olympiakos ekibini konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Ferdi Kadıoğlu neden kadroda yok?

Giresun deplasmanında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ferdi Kadooğlu ve Slavia Prag maçında sakatlanarak arka adalesi sertleşen Güney Koreli yıldız Kim’in yokluğu zaten yaşanan moral bozukluğunun yanına ikinci kriz olarak eklendi.

Mesut sakatlandı mı?

Kanarya’da 9 kez çeşitli bölgelerinden problemler nedeniyle 119 gündür formasına uzak kalan Mesut, Arsenal’deki son 3 sezonunda 7 defa sakatlandı ve 102 gün oynayamadı. 33 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilere geldiğinden bu yana bir türlü süreklilik sıkıntısını aşamadı.

Mesut Özil neden Sivas kadroda yok?

Fenerbahçe haberleri: Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu açıklandı. 2 pozitif vaka olduğunu açıklayan Fenerbahçe’de Mesut Özil kadroda yer almadı.

Mesut Özil kadroda mı?

Mesut Özil kadroda yer almadı

Mesut Özil Kasımpaşa maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışmayan Jose Sosa ve İrfan Can Kahveci ile bireysel çalışmalara başlayan Marcel Tisserand’ın yanı sıra gribal enfeksiyonu bulunan Mesut Özil‘in Kasımpaşa karşısında oynaması beklenmiyor.

Ferdi neden oynamıyor?

Slavia Prag-Fenerbahçe maçında Ferdi Kadıoğlu’ndan kötü haber! UEFA Konferans Ligi’nde Slavia Prag’a konuk olan Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu’nda kötü haber geldi. Karşılaşmanın 25. dakikasında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Ferdi Kadıoğlu maaşı ne kadar?

F.BAHÇE’NİN ELİ RAHATLAYACAK Hollanda’da doğan, annesi Kanadalı olduğu için bu iki ülkeyi de seçme hakkı bulunan kanat oyuncusu, Türkiye kararı sonrası Fenerbahçe’den 1 milyon Euro karşılığı TL (yaklaşık 15.5 milyon TL) kazanacak.

Ferdi niye yok?

Slavia Prag-Fenerbahçe maçında Ferdi Kadıoğlu’ndan kötü haber! UEFA Konferans Ligi’nde Slavia Prag’a konuk olan Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu’nda kötü haber geldi. Karşılaşmanın 25. dakikasında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Mesut kadroda neden yok?

Mesut Özil kadroda yer almadı Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, Slavia Prag maçında kadroya alınmadı. Sakatlık ve hastalık sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan tecrübeli oyuncu, son idmanda takımdan ayrı salonda çalışmıştı.