Jennie hangi markanin yuzu?

Jennie hangi makyaj markasının yüzü?

Blackpink’in her üyesi yüksek modanın ikonik isimleriyle iş birliği içinde. Jennie Chanel’in, Rosé Yves Saint Laurent’ın, Lisa da Celine ve MAC’in global marka elçileri arasında. Bu dört popüler kadından biri olan Jisoo ise Fransız devi Dior’un yakın markajındaydı ve beklenen resmi açıklama sonunda geldi.

Lisa hangi markanin yüzü?

Kozmetik devi Mac, markanın yeni yüzünü instagram paylaşımıyla duyurdu. Geçtiğimiz ay Celine markasının global markası olan dünyaca ünlü K-Pop grubu Blackpink üyelerinden Lisa, MAC Cosmetics’in yeni yüzü oldu.

Blackpink üyeleri hangi markanın yüzü?

Her üye farklı lüks markalar için küresel elçiler olarak seçildi. Dior için Jisoo, Chanel için Jennie , Yves Saint Laurent için Rosé, ve Lisa Bulgari ve Celine için seçildi.

Jennie Kim hastalığı?

Jennie‘de hareket hastalığı söyleniyor. Bu durum ise ise uçak, tren araba vs ile seyahat ederken hasta hissetmekle ilgili ve ciddi sonuçları olan bir hastalık değil.

Blackpink hangi markaları kullanıyor?

[THEQOO] Dört Black Pink üyesi de lüks markaların elçileri oldu

  • Jennie, Chanel elçisi.
  • Jisoo, Dior Beauty’nin ilham perisi.
  • Lisa, Celine markasının ilham perisi.
  • Rose, Saint Laurent markasının global elçisi. Her biri imajlarına uyan markalarla çalışıyor. – Vay be… Jennie Chanel’den Rose Saint Laurent’a… Daebak.

Blackpink ne kadar kazanıyor?

BLACKPINK‘in her şarkısında rekor kırmasına alıştık, ama net servetleri herkesi şaşırttı. Jisoo, Jennie, Rose ve Lisa’nın kişi başına 8 milyon dolara denk gelecek bir serveti olduğu açıklandı. Grup olarak en az 32 milyon dolara eş değer servetleri var.

Bvlgari yüzü kim?

Bvlgari, Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından Serenay Sarıkaya’nın, markanın ülkedeki ilk elçisi olduğunu duyurdu…

Lisa hangi marka?

Céline markası, Blackpink kızlarından biri olan Lisa‘yı (Lalisa Manoban) Eylül 2019’da gerçekleştirdiği defileye davet ederek sosyal medyada 3,34 milyon kişinin defileyi izlediğini görerek ilk adımı atmış oldu. Lisa-Céline işbirliği şimdi marka tanıtımı için daha da ilerlemiş durumda.

Dior yüzü kim?

Vampir Günlükleri ile kariyerinde zirve yapan ünlü oyuncu Nina Dobrev, moda devi Christian Dior‘un yeni yüzü oldu.

Blackpink ne kadar para kazanıyor?

BLACKPINK‘in her şarkısında rekor kırmasına alıştık, ama net servetleri herkesi şaşırttı. Jisoo, Jennie, Rose ve Lisa’nın kişi başına 8 milyon dolara denk gelecek bir serveti olduğu açıklandı. Grup olarak en az 32 milyon dolara eş değer servetleri var.

Jennie grubun neyi?

Ağustos 2016’da YG Entertainment tarafından kurulan Blackpink adlı kız grubunun üyesi olarak çıkış yaptı. Kasım 2018’de, solo çıkışını “Solo” ile gerçekleştirdi. Şarkı, hem Gaon Digital Chart’da hem de Billboard Dünya Dijital Şarkılar listesinde üst sıralarda yer aldı.

Jennie intihara kalkıştı mı?

[DUYURU] Jennie‘nin otel odasında intihar ettiğine dair haberlerin hiçbir doğruluğu ve onaylanmışlığı yoktur. Lütfen bu tür haberlerin yayılmasına izin vermeyiniz. Jennie kendini daha iyi hissettiğini söyledi,iyileşmesi için ona izin verelim ve bu süreçte ona destek olalım.

Blackpink hangi telefonu kullanıyor?

[INSTIZ] Samsung reklam modeli olmasına rağmen iPhone kullanan Black Pink. Ama üyeler aslında iPhone kullanıyorlar.

BLACKPINK in en sevilen üyesi kim?

En popüler üye hala Lisa.

BLACKPINK ne zaman ayrılacak?

Rose’in solo şarkı çıkartacağının doğrulanmasından sonra grubun ‘Blink’ adıyla anılan hayran kitlesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Grubun hayranlarından bazıları bu solo hareketi desteklerken bazıları ise grup içi çatırdamalara yol açabileceğini söyledi. Ancak grup dağılmıyor.