Maske kimsin hangi günler var?

Kimsin sen programı hangi gün?

Cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan “Maske Kimsin Sen?”

Maske Kimsin Sen 6 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Televizyonda yayınlanan en ilginç yarışma programlarından birisi olan Maske Sen Kimsin 6. bölüm yeni bölüm olarak yayınlanıyor. Ünlü isimlerin maske takarak yarıştığı ve kimliklerinin sadece elenirken açıklandığı Maske Sen Kimsin 6. bölüm 22 Ocak Pazar yeni bölüm FOX TV HD olarak yayınlanıyor.

Maske kimsin pazar günü var mı?

Saat 20:00’da FOX TV’de yayınlanan Elkızı dizisi izleyicilerin kafalarını karıştırdı. Maske Kimsin Sen yeni bölümleriyle artık sadece Cumartesi akşamları ekranlarda yer alacak. Pazar akşamları Elkızı dizisi yayın akışında olacak.

Maske hangi gunler?

HABERLER. Maske Kimsin Sen’e sürpriz dedektif! Kısa sürede çok sevilen, sıra dışı yarışma programı “Maske Kimsin Sen” her cumartesi FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Programda; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri…

Maske Kimsin Sen ne zaman oluyor?

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Maske Kimsin Sen yarışması ile ilgili sorular peş peşe geliyor.

Fox TV Maske Kimsin Sen ne zaman?

Müzik, eğlence ve şovun bir arada olacağı Medyapım imzalı “Maske Kimsin Sen?” yarışması, iki gün arka arkaya 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar 20.00’de FOX‘ta.

Maske Kimsin Sen aslan kim çıktı?

Final bölümünde Maske Kimsin Sen yarışmasında Aslan birinci oldu. Maskesini açan Aslan oyuncu Özge Bazon çıktı.

29 Ocak Maske Kimsin Sen kim elendi?

Maske Kimsin Sen 29 Ocak Cumartesi günü elenen karakter ejderha oldu. Peki, Ejderha maskesinden çıkan ünlü kim oldu? Cumartesi günü Ejderha maskesinden çıkan ünlü isim Cemal Hünal oldu.

Maske yarışması ne zaman başlıyor?

Müzik, eğlence ve şovun bir arada olacağı Medyapım imzalı “Maske Kimsin Sen?” yarışması, iki gün arka arkaya 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar 20.00’de FOX’ta.

Maske Kimsin Sen ağaç kim?

Yarışmada en merak edilen karakterlerden biri olan Ağaç maskeli ünlünün Derya Baykal olduğu görüldü.

Maske Kimsin Sen bitti mi?

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un dedektiflik rolünü üstlendiği ve “The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan program 9. bölümüyle ekranlara veda etti.

Maske Kimsin Sen kaç maske var?

Maske Kimsin Sen?, Medyapım imzalı, ilk bölümü 1 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, sunuculuğunu Tansel Öngel’in, jüriliğini Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un, müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü’nün yaptığı yarışma programıdır….

Maske Kimsin Sen?
Dili Türkçe
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 9
Yapım

Maske Kimsin Sen neye hizmet ediyor?

Maske Kimsin Sen? – Maske Kimsin Sen‘e sürpriz dedektif! Programda; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Maske Kimsin Sen hangi akşam?

Düşen reytingler nedeniyle final kararı aldığı doğrulanan “Maske Kimsin Sen?” 5 Şubat Cumartesi günü “Orta Direk Şaban” filminin ardından saat 21.45’te 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Geyik kim çıktı?

Maske Kimsin Sen Geyik performansı izleyiciden beğeni toplamıştı. Ünlülerin tahmin ettiği geyik karakteri henüz açıklanmadı. Ancak izleyiciler ve jürinin tahmin ettiği Geyik karakteri Burcu Özberk, Demet Özdemir, Bahar Candan, Sedef Avcı oldu.