Maske sen kimsin dinozor kim?

Kimsin sen hangi ünlüler?

Kuzgun için Aras Bulut İynemli, aslan için Özge Borak, unicorn için Doğa Rutkay Kamal ve Berna Laçin, ördek için Aslı Bekiroğlu, geyik için ise Burcu Özberk isimleri tahmin ediliyor.

Maske Kimsin Sen deki ünlüler kim?

Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada; Eda Ece, Doğu Demirkol, Melis Sezen ve Alican Yücesoy dedektiflik yapıyordu. Kim olduğu merak edilen isimler arasında yer alan aslan, geyik, unicorn, ördek ve kuzgun, karakterlerinin maskesi final bölümünde açıldı.

Maske Kimsin Sen en son kim elendi?

DUVAR – Ekrana geldiği ilk günden bu yana hedef alınan Fox Tv’nin yarışma programı “Maske Kimsin Sen?”, 12 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. 9 bölüm süren yarışmanın finalinde son ikiye kalan Tavus Kuşu ve Aslan ikilisinden ilk elenen maske, Tavus Kuşu oldu.

Maske Kimsin Sen Dinozor kim cikti?

Final kararı alan programda bir maske daha yüzünü gösterdi. Dinazor maskesinin altından oyuncu Müge Boz çıktı. Alican Yücesoy açıklamanın ardından Müge Boz’a “Seni mahvedeceğim. Koca bir gün geçirdik seninle” dedi.

Maske Geyik kim çıktı?

Maske Kimsin Sen Geyik performansı izleyiciden beğeni toplamıştı. Ünlülerin tahmin ettiği geyik karakteri henüz açıklanmadı. Ancak izleyiciler ve jürinin tahmin ettiği Geyik karakteri Burcu Özberk, Demet Özdemir, Bahar Candan, Sedef Avcı oldu.

Ayna hangi ünlü?

İskelet – TBA (Keremcem – 4. bölümde açıklanan isim.) Gladyatör – TBA (Hazer Amani – 2. bölümde açıklanan isim oluyor.) Ayna – (Biran Damla Yılmaz – 6. bölümde açıklanıyor.)

Maskenin altindaki ünlüler kim?

Maske Kimsin Sen açıklanan ünlüler şu şekilde:

  • Gözcü (Ümit Karan) – 1. bölüm.
  • Gladyatör (Hazer Amani) – 2. bölüm.
  • Ağaç (Derya Baykal) – 3. bölüm.
  • İskelet (Keremcem) – 4. bölüm.
  • Şövalye (Ender Saraç) – 5. bölüm.
  • Ayna (Biran Damla Yılmaz) – 6. bölüm.
  • Ejderha (Cemal Hünal) – 7. bölüm.

5 Şub 2022

29 Ocak maske kimsin sende kim elendi?

Maske Kimsin Sen’in 29 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümünde Ejderha maskesinin ardındaki isim Çağan Irmak’ın Issız Adam filmiyle ünlenen ve ardından sayısız güzel projede yer alarak adından söz ettiren ünlü oyuncu Cemal Hünal’dır. Cemal Hünal elenerek programa veda etti.

Sürvivor kim elendi?

Survivor‘da elenen ismi dün akşam ekranlara gelen bölümde Acun Ilıcalı açıkladı.Survivor‘da bu hafta adaya veda eden isim Ezgi oldu.

Dinozor kim çıktı?

Maske Kimsin Sen yarışmasında en az oyu alarak maskesini açmak zorunda olan dinozor oldu. Dinozor kostümünün altından çıkan ünlü isim ise Müge Boz oldu.

Dinazor Müge Boz mu?

FOX’ta yayımlanmaya başlayan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı, jüride ise Tansel Öngel, Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un yer aldığı yarışma programı Maske Kimsin Sen’da dinazor belli oldu. … Dinazor maskesinin altından oyuncu Müge Boz çıktı.

Kimsin sen deki Geyik kim?

Geyik için ilk günden beri Burcu Özberk diyorlar” dedi. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde, Geyik‘in sesinin ve fiziğinin diğer bölümlere göre oldukça farklı olduğu ileri sürüldü.

Sen kimsin Geyik kim?

İzleyicilere göre Geyik maskesinin altında ünlü oyuncu “Burcu Özberk” vardır.

Maske Kimsin Sen ağaç kadın kim?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? yarışma programının sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaparken, jüride ise Tansel Öngel, Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol yer alıyor. Ağaç maskeli ünlünün Derya Baykal olduğu öğrenildi.

Maske Kimsin Sen neden eleştirildi?

Yarışmada maskelerin çok korkutucu olduğu ve pagan figürleri içerdiği öne sürülürken, programda satanizm propagandası yapıldığı iddia edilmişti. Sosyal medyada birçok troll hesap tarafından, söz konusu yarışmanın yayından kaldırılması istendi. Yarışma yandaş medya tarafından da hedef alınmıştı.