Turkcell yurtdışı paketleri ne kadar?

Turkcell yurt dışını arama dakikası kaç TL?

Yurt dışı 0088216 ile başlayan numaralara yapılan aramalar Faturalı Hatlar ve Hazır Kart için dakikası KDV ve ÖİV dahil 7,14 TL olup ücretlendirme periyodu 1 saniyedir.

Turkcel yurtdışı paketi nasil yapilir?

Türkiye’den yurt dışı yönüne yapılan kullanımlar kapsam dahilinde değildir. Paketi almak için AVANTAJ YURTDISI yazıp ve iptal etmek için IPTAL AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200’e gönderebilirsiniz. Paketinizi almak için 2200’e gönderilen SMS’ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir.

Turkcell yurtdışı ne kadar?

​Tüm ülkelerde* geçerli olan Yurt Dışı SMS 100 Paketi ile 35,39 TL’ye bir ay boyunca 100 kısa m…

Yurt dışı internet paketi ne kadar?

Vergiler dahil 45,90 TL’ye Yurt dışı 1GB Haftalık Paketi için “YURTDISI 1GB” yazıp 5555’e göndererek veya Online İşlemler uygulamasını kullanarak pakete kayıt olabilirsiniz….Paket Bilgisi.

Paket Adı Paket Boyutu Paket Fiyatı
Yurt Dışı 1GB Haftalık Paketi 1 GB 45,90 TL

Yurtdışı dakikası kaç TL?

10 Şubat 2021 tarihi itibarıyla, faturalı mobil hat ile Türkiye’den Avrupa bölgesi yönüne sabit hatlara yapılan aramalar 1,84 TL/DK, mobil hatta yapılan aramalar 4,08 TL/DK; Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika bölgesi yönüne sabit hatlara yapılan aramalar 2,41 TL/DK, mobil hatta yapılan aramalar 4,59 …

Kibrisi aramak ücretli mi?

9 Ekim 2020 itibariyla Kibris aramalari hem faturali hem faturasizda dk basina 1,95 TL olarak, kisa mesaj adedi ise 1,22 TL olarak güncellenecektir.

Turkcell yurtdisi hangi ülkeler?

Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, KKTC, Polonya, Portekiz, Porto Riko, San Marino, Slovenya, …

Turkcell paketim yurtdışında geçerli mi?

Turkcell Rahat Paketler’deki müşterilerimize özel Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği ile yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, SMS ve internetinizin tamamını yurt dışında 85 ülkede günlük ek 35,00 TL’ye aynen kullanabilirsiniz!

Vodafone yurtdışında kullanım ne kadar?

Tüm uluslararası aramalar 1,58TL/dk ile her yöne dakikalar aşıldığında yukarıda*belirtilen aramalar ve aranmalar 1,02 TL/dk ile ücretlendirilir. Uydu ve özel servis numaraları yönüne yapılan yapılan aramalar Vodafone Standart Uluslararası Dolaşım (Dünya Alem) Tarifesi ile ücretlendirilir.

Türk Telekom yurtdışı ne kadar?

Servis Bilgisi. 15.03.2022 tarihi itibarıyla Tarifen Yurtdışında servisinin günlük ücreti 54,90 TL olarak güncellenecektir. Tarifen Yurt dışında Servisi ile günlük 39,78 TL’ye yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, mesaj ve internetinizi yurt dışında özgürce kullanabilirsiniz.

Alo Dünya 3 saat hangi ülkeler?

, Kongo, Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Küba, Libya, Lihtenstayn, Madagaskar, Makedonya,Maldivler, Mali, Mayotte, Monako, Moritanya, Myanmar (Burma), Orta Afrika Cumhuriyeti, P. Yeni Gine, Sao Tome, Senegal, Sırbistan, Somali, Somali Demokratik Cumhuriyeti, Suriye, Tunus, Zimbabve.

Vodafone yurtdışı arama dakikası ne kadar?

Tüm uluslararası aramalar 1,58TL/dakika ile ve her yöne dakikalar aşıldığında yukarıda* belirtilen aramalar ve aranmalar 61,20 kr/dk ile ücretlendirilir. – Uydu ve özel servis numaraları yönüne yapılan yapılan aramalar Vodafone Standart Uluslararası Dolaşım (Dünya Alem) Tarifesi ile ücretlendirilir.

KKTC dakikası kaç TL?

Faturalı Uluslararası Arama ve Standart Ücretleri

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 2,41 4,59
Orta Doğu 5,86 5,86
Diğer 6,23 6,23
K.K.T.C. 2,26 2,26

KKTC konuşma kaç TL?

10 Şubat 2021 tarihi itibarıyla “KKTC Konuşma Paketi’nin ücreti KDV ve ÖİV dahil 40,80 TL olarak güncellenmiştir. KKTC yazıp 5555’e gönderin. KKTC Konuşma Paketi, bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşterilerimiz için KKTC‘de geçerlidir. KKTC Paketi 30 gün boyunca geçerlidir ve otomatik olarak yenilenmez.

Turkcell kaç ülkede faaliyette?

9 ülkede 68,9 milyon müşterimize hizmet veriyoruz!