Nur Viral hangi kanalda?

Nur Viral hangi kanalda program yapıyor?

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak Nur Viral‘in sunumu ile yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında şoke eden anlar yaşandı. Canlı yayında mide bulandıran itiraf!

Nur Viral programi ne zaman basliyor 2021?

Nur Viral‘le “Hayatta Her şey Var” astroloji, sağlık, psikolojik sorunlar, ilişkiler, dini konular ve daha pek çok konu ile 11 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi hergün saat 11.00’de Beyaz Tv ekranlarında olacak.

Nur Viral programı neden yok?

Nur Viral Hayatta Her Şey Var programına bugün katılmadı. Sebebi herkes tarafından merak ediliyorken Nur Viral Instagram hesabından yaptığı açıklamada Zatürre olduğu için programa katılamayacağını belirtti.

Nur Viral Beyaz Tv’de neden yok?

“Sevgili izleyicilerimiz; Yayınımız, evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem’le yaptığımız programda yayın kurallarının ihlali gerekçesiyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 3 gün süreyle durdurulmuştur. 18 Ocak Cuma sabahı canlı yayında görüşebilmek dileğiyle.

Nur Viral programi ne zaman basliyor?

Hayatta Her Şey Var @nurviral ‘in sunumuyla hafta içi her gün saat 11.15’te Beyaz TV’de!

Nur Viralin ilk esi kim?

Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile 2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenmiş ve 2019 yılında boşanmıştır.

Nur Viralin programi ne zaman basliyor?

Hayatta Her Şey Var @nurviral ‘in sunumuyla hafta içi her gün saat 11.15’te Beyaz TV’de!

Nur Viral hayatta herşey var yeni sezon ne zaman?

Çekilen porgram Nur Viral‘in Youtube kanalı üzerinden de yayınlanıyor. Nur Viral‘in sunuculuğunu yaptığı ve Nuray Sayarı burç yorumları ile konuk olduğu Hayatta Her Şey Var 21 Şubat 2022 günü yeni bölümüyle Beyaz TV ekranlarında canlı yayın ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Nur Vural kiminle evli?

Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile 2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenmiş ve 2019 yılında boşanmıştır. Nur Viral‘in ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor.

Nur Viral kaç evlilik yaptı?

Nur Viral şu anda evli değildir. Daha önce 2 kez evlenip boşanmıştır. Son evliliğini Cemil Ertem ile yapmıştır. Cemil Ertem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarındandır.

Nur Viral Selin Karacehennem neden ayrıldı?

Senelerdir çıktığı programdan para kazanmak yerine üstüne para verdiğini, son istenen rakamların ise dudak uçuklatacak boyutlara ulaşmasından ötürü kendi isteğiyle programdan ayrılma kararını aldığını açıklayan Selin Karacehennem, kendi YouTube kanalı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Nur Viral Beyaz TV saat kaçta başlıyor?

Çarşamba saat 11 de ise Beyaz Tv‘ de buluşalım..

Nur Viral in ilk eşi kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile 2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenmiş ve 2019 yılında boşanmıştır.

Nur Viral kiminle evlendi?

Cemil Ertem 26 Kasım 2016 tarihinde Beyaz Tv’de hafta içi sabah kuşağında yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” isimli programının sunucusu Nur Viral ile Roma Büyükelçiliğinde evlendi.

Nur Viral yeni saç rengi nedir?

Ünlü sunucuyu genellikle kısa saç modelleri ile görmekteyiz. Asimetrik kesimli kısa bob saç kesimi tercih eden Nur Viral, sarı saç rengini oldukça kullanıyor.