Murda Kimdir Biyografi?

Murda Türk mü?

Önder Doğan (d. 30 Ocak 1984; Amsterdam, Hollanda), ya da sahne adıyla Murda, Türk-Hollandalı rapçi ve söz yazarıdır.

Murda nerede doğdu?

Amsterdam, HollandaMurda / Doğum yeriAmsterdam, Hollanda’nın başkenti ve ülkenin en yüksek nüfuslu şehridir. Ancak Hollanda, hükümetin ve meclisin bulunduğu Lahey’den yönetilir. Şehir, ülkenin batısında, Kuzey Hollanda eyaletinde yer almaktadır. Vikipedi

Murda kimdir aslen nereli?

Amsterdam doğumlu olan 36 yaşındaki rapçi, Türkiye kökenli bir göçmen ailenin çocuğu. Asıl adı Önder Doğan. Anne ve babasının işleri nedeniyle çocukluğunun bir bölümünü İspanya ve Türkiye’de geçiren Doğan, uzun süredir müzikle uğraşıyor.

Murda ne iş yapıyor?

Rapçi
Şarkıcı
Murda/Meslekleri

Ezhel aslen nereli?

Ömer Sercan İpekçioğlu, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer alan Cebeci semtinde doğdu. Babası İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etti ve başka bir kadınla yaşamaya başladı, daha sonra ise çift boşandı.

Murda nerede oturuyor?

İspanya’nın Madrid şehrinde bir süre yaşamını sürdüren ünlü rapçi daha sona Hollanda’ya dönerek rap söylemeye devam etmiştir.

Murda ne zaman doğdu?

30 Ocak 1984 (38 yıl yaşında)Murda / Doğum tarihi

SEFO kaç yaşında?

23 yaşında (16 Mart 1998)Sefo / Yaş

Murda neden tutuklandı?

Şarkılarında uyuşturucu kullanımına teşvik ettiği gerekçesi ile gözaltına alınan rapçi Murda, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yurt dışına çıkış yasağı alan Murda evine dönemiyor. Hollanda’da yaşayan şarkıcı, adli kontrolü kaldırılmadan evine dönemeyecek.

Ezhel Diyarbakırlı mı?

Sahne adı Ezhel olan Ömer Sercan İpekçioğlu 1 temmuz 1990 yılında Ankara’da doğdu.

Ezhel anlamı nedir?

Güzel ve parlak olan. Pek beyaz ve parlak.

Mero adı ne?

27 Temmuz 2000 doğumlu olan Mero‘nun gerçek adı ise Enes Meral. Almanya’nın Rüsselsheim am Main bölgesinde dünyaya gelen Türk asıllı rap şarkıcısı parçalarında Almanca ve Türkçe sözler kullanıyor.

Ceza yaşı kaç?

45 yaşında (31 Aralık 1976)Ceza / Yaş

Sefo gerçek adı ne?

Sefo ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır (d. 16 Mart 1998, Samsun, Türkiye), Türk rapçi ve söz yazarıdır.

Sefo hangi burç?

Sefo burcu ne : Balık Sefo veya gerçek adıyla Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun’da doğdu. Mart 2018’de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı.