Opel Mokka SUV mu?

Opel Mokka B suv mu?

Opel Mokka, ilk neslinde B yerine C Segmenti’ndeki SUV modellerine yakın konumlandırılsa da 2021 itibarı ile satışına başlanan ikinci jenerasyon çok daha dinamik hatlarıyla BSUV gibi bir yere konumlanıyor. 1.2 litrelik 130 HP’lik benzinli motorunda 8 kademeli harika bir otomatik şanzıman sunan Mokka‘nın, ilerleyen …

Opel Mokka Nasıl bir araba?

Mokka x harika bir araba şehir dışı yakıt 6.2 şehir içi 7 rakamlarında seyr ediyor. Ama 136 beygir harika asılıyor. Dizel torkuda katkı sunuyor tam bir performans suv aracı. Konfor harika.

Opel Mokka 4×4 mü?

Yenilenen ve X takısına kavuşan Opel Mokka, 4×4 sürüş sistemi ile daha güvenli bir sürüş, yeni 6 kademe otomatik vites seçeneği ile ise konforu ekonomik bir şekilde sunuyor.

Mokka cok yakar mi?

Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.9 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.3 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 4.9 lt/100km olarak belirtilmiş.

En iyi B SUV hangisi?

Türkiye’de son yıllarda popüler hale gelen B sınıfı SUV araçlar, özellikle aileler tarafından sıkça tercih ediliyor….En Sağlam B Sınıfı SUV Araçlar.

Marka – Model EuroNCAP Sonucu
Renault Captur 5 Yıldız
Nissan Juke 5 Yıldız
Peugeot 2008 4 Yıldız
Opel Mokka X 4 Yıldız

SUV lar hangi segment?

SUV araçlarda segment sıralaması B segmenti SUV araçlar, küçük sınıf araç kategorisinde yer alıyor. Şehir içi kullanıma daha elverişli olan bu araçlar, aynı zamanda uzun yolculuklarda da kullanılabiliyor.

2021 Opel Mokka fiyatı ne kadar?

Yeni Opel Mokka 2021 fiyatları

Model Fiyat
Opel Mokka Elegance 365.900 TL
Opel Mokka GS Line 377.900 TL
Opel Mokka Ultimate 397.900 TL

16 Haz 2021

Opel Mokka yakıt tüketimi ne kadar?

Aynı zamanda Mokka şehir içi yakıt tüketimi 5.9 litre, şehir dışı yakıt tüketimi 4.3 litre ve karma yakıt tüketimi 4.9 litredir.

Opel Mokka hangi sınıf?

Opel Mokka, Alman otomobil üreticisi Opel tarafından geliştirilen ve üretilen 5-Kapılı bir B segmenti Crossoverdır.

Opel Mokka kaç beygir?

2021 yılında Opel Mokka SUV modeller arasında geniş ve konforlu özellikleri ile kişilerin rahat seyahat edebilmesine olanak tanıyor. Opel Mokka dört farklı motor gücüne sahiptir. 1.2 litre turbo benzinli 100 beygir gücü ve 205 Nm tork güç üretir. Ortalama yakıt tüketimi 4.6 litredir.

Opel Mokka ne kadar yakıyor?

Aynı zamanda benzinli Opel Mokka modeli şehir içi yakıt tüketimi 5.9 litre, şehir dışı yakıt tüketimi 4.3 litre ve ortalama yakıt tüketimi ise 4.9 litredir.

Opel Mokka km kac tl yakar?

B Segment içinde bulunan Opel Mokka, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 45 litrelik deposu ile şehir içinde 5.50 lt/100km, şehir dışında 4.20 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.70 lt/100km sahiptir.

Hangi B SUV alınır?

Türkiye’de satılan B sınıfı SUV araçlar arasında tavsiye isteyecek olursanız öne çıkan modeller şöyle:

  • FIAT 500x.
  • Opel Crossland X.
  • Nissan Juke.
  • Suzuki Vitara.
  • Citroen C4 Cactus.
  • Peugeot 2008.
  • Opel Mokka X.
  • Hyundai Kona.

B SUV mu C hatchback mi?

Eğer büyük bir aileniz var ise, ve tek başınıza olduğunuzda biraz agresif kullanım merakınız var ise C segmenti bir hatchback, ama eşiniz ile kullanacağınız ve sürüş konforu konusunda daha istekliyseniz B segmenti bir suv tercihi sizi mutlu edecektir.

B SUV mu c SUV mu?

B segmenti SUV araçlar, küçük sınıf araç kategorisinde yer alıyor. Şehir içi kullanıma daha elverişli olan bu araçlar, aynı zamanda uzun yolculuklarda da kullanılabiliyor. B segmente “mini SUV” da deniliyor. C segmentindeki SUV araçların iç hacimleri B segmentine göre daha büyük oluyor.