Maltepe Üniversitesi kaç TL?

Maltepe Üniversitesi kac para?

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin; Felsefe programı 49.900 TL, Sosyal Hizmet programı 42.700 TL, Sosyoloji programları 40.600 TL, Psikoloji 51.400 TL, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin; Gemi ve Yat Tasarımı programı 53.400 TL, İç Mimarlık programı 52.900 TL, Mimarlık programları 54.900 TL, Mühendislik ve Doğa …

Maltepe Üniversitesi burs veriyor mu?

Üniversitemizde ön lisans / lisans bölümlerinde / programlarında bir yıl öğrenim görmek şartı ile ilk üç sıraya giren öğrencilerden birinciye u, ikinciye P, üçüncüye % oranında Başarı Bursu verilir.

Maltepe Üniversitesi Ücretleri kaç taksit?

Mayıs ayında kayıt yenileme yapan öğrencilerimiz 12 taksit, Ağustos ayında kayıt yenileme yapan öğrencilerimiz 9 taksit seçeneğinden yararlanabilir.)

Maltepe Üniversitesi geçme notu kaç?

Ancak bir dersten başarılı sayılmak için; yarıyıl, yılsonu sınavı veya bütünleme sınavında en az 100 üzerinden 50 not alınması gereklidir (Harf karşılığı CC). Ara sınav notunun başarı notuna etkisi @, final/bütünlemenin ise `’dır.

Piri Reis Üniversitesi ücreti ne kadar?

2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında KDV hariç yıllık öğrenim ücreti; Hukuk Fakültesi dâhil Lisans ve Önlisans İngilizce yabancı dil hazırlık sınıfı için 38.500 TL; Lisans (Denizcilik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi) 60.000 TL; Hukuk Fakültesi 68.000 TL; Önlisans programları ( …

Özel üniversite ücretleri aylık mı yıllık mı?

Genelde yıllık ücret üzerinden anlaşılıp aylık taksitler şeklinde ödenir. Örneğin 24000 tl yıllık ücreti aylık 2000 tl olarak 12 taksitte ödemek gibi.

Maltepe Üniversitesi Burs ne zaman kesilir?

(4) Maltepe Üniversitesi Burs komisyonu tarafından sağlanan burslar her Akademik yıl sonunda değerlendirilir. Üniversiteden uzaklaştırma cezası alması halinde bursu/indirimi tekrar bağlanmamak üzere kesilir.

Maltepe Üniversitesi tercih indirimi var mı?

Maltepe Üniversitesinin önlisans veya lisans, herhangi bir programından mezun olup yeniden Maltepe Üniversitesi programlarından herhangi birine yerleşen ya da yerleştirilen öğrencilere %25 indirim uygulanır.

Maltepe Üniversitesi ödeme nasıl yapılır?

www.maltepe.edu.tr internet adresimizden sanal pos aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz. -Kayıt İşlemleri Sırasında Kredi Kartı ile Ödeme: Kredi kartı ile ödemelerde business ve amex kartlar (şirket kartları) ile işlem yapılamamaktadır.

Maltepe Üniversitesi Kardeş indirimi ne kadar?

– Marmara Eğitim Kurumu çalışanlarının çocuklarına %50, Marmara Eğitim Kurumlarında çalışan personele; kendi alanında lisansüstü eğitimi yapan personelimize %50, kendi alanı dışında lisansüstü eğitimi yapan personelimize %25, Marmara Eğitim Kurumlarında okuyan kardeşi bulunan öğrencilere %5 indirim uygulanır.

BDS notu nedir?

BDS, öğrencinin yarıyıl sonu başarı notunu belirlemek amacıyla kullanılmaktadır. Ara sınavlar, ödevler, uygulamalar ve benzeri yarıyıl içi ölçümlere verilecek notlar ile yarıyıl sonu sınavında alınan notun, ağırlıklarına göre ortalaması alınarak bu sayısal değer, bağıl değerlendirme ile harf notuna dönüştürülmektedir.

DD geçer mi kalır mı?

CD, DC ve DD koşullu geçer harf notlarıdır. Bu notlar ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00’ın üzerinde ise geçer harf Notlarıdır ve öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilemez. Dolayısıyla, bu, öğrenci bu derslerden başarılı olmuştur anlamına gelir.

Piri Reis Hukuk hazırlık zorunlu mu?

Üniversiteye kayıt olan öğrencilerin öğrenimlerine başlayabilmeleri için İngilizce yeterliliklerini kanıtlamaları gerekir. Bu yeterliğe haiz olan öğrenciler Hazırlık sınıfını atlayarak, normal öğrenime başlayabilirler. Bu yeterliği olmayan her öğrenci için Lisans/Ön lisans sınıfları öncesi, Hazırlık Sınıfı zorunludur.

Tercih Bursu Nasıl Hesaplanır?

Öğrencimizin ÖSYM tercihi ile yerleştiği, bölümün yasal öğrenim süresini kesintisiz kapsayan, eğitim ücretinin yüzde 50 sine karşılık gelen eğitim bursudur. Öğrencimizin ÖSYM tercihi ile yerleştiği, bölümün yasal öğrenim süresini kesintisiz kapsayan, eğitim ücretinin yüzde 25 sine karşılık gelen eğitim bursudur.

Özel üniversite fiyatları bir yıllık mı?

Genelde yıllık ücret üzerinden anlaşılıp aylık taksitler şeklinde ödenir. Örneğin 24000 tl yıllık ücreti aylık 2000 tl olarak 12 taksitte ödemek gibi.