Mesut Arsenal e ne kadara transfer oldu?

Mesut Özil Arsenal kaç paraya transfer oldu?

2 Eylül 2013 tarihinde Real Madrid’den 50 milyon euro karşılığında Arsenal‘e transfer oldu. 14 Eylül 2013’te ilk maçını Sunderland’e karşı oynayıp Arsenal‘da ilk asistini yapmıştır.

Mesut Özil Arsenal maaşı ne kadar?

3,9 milyon EUR (2021)Mesut Özil / Maaş

Mesut Özil kaç tl’ye transfer oldu?

Bu arada Mesut Özil, Arsenal’deki 8 milyon euroluk alacağının 3 milyon euroluk kısmından vazgeçerek, 5 milyon euroya ayrılmayı kabul etti. Fenerbahçe Kulübü, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil transferini resmen açıkladı.

Mesut Özil Arsenal de kaç gol attı?

Mesut Özil, Arsenal formasıyla 254 maça çıkarken 44 gol atıp 77 asist yapma başarısı gösterdi.

Mesut Özil neden Türk milli takımını seçmesi?

Sebebi. Mesut Özil‘in Türk Milli Takımı yerine Alman Milli Takımı‘nı seçmesinin ardından yıllarca bu konu tartışıldı. Mesut Özil ise bu durumu defalarca açıkladı. Mesut Özil bu konuyu ailesinden herkese sorduğunu, Türkiye yerine Almanya Milli Takımı‘nda oynama kararını ise en son kendisinin verdiğini söyledi.

Mesut Özil ayda kaç para kazanıyor?

Şirket tarafından Futbolcu’ya 2020-2021 futbol sezonu için herhangi bir ücret ödemesi yapılmayacak olup; 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında 3.000.000 Avro garanti ücret ve toplamda 550.000 Avro imza parası ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.”

Gustavo kaç para alıyor?

Luiz Gustavo sözleşme detayları • İlk sene: 2.750.000€ • İkinci sene: 3.250.000€ • Üçüncü sene: 3.500.000€ – İkinci seneden sonra net maaşı olan 2.750.000€ ‘ya imza parası eklenmiş ve yeni yıllık maaşı ortaya çıkmıştır.

Fenerbahçe arsenale ne kadar ödedi?

Mesut’un sözleşmesini feshettiği İngiltere’nin Arsenal Kulübüne herhangi bir transfer bedelinin ödenmeyeceği bildirildi. Sportif sonuçlara bağlı olarak en fazla 1 milyon 750 bin euro ödemesi yapılacağı kaydedildi.

Mesut Özil senelik kaç para alacak?

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil ile sözleşme imzalanmasıyla ilgili yapılan KAP bildirisinde 3,5 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcuya bu sezon için herhangi bir ücret verilmeyeceğini, gelecek 3 yılda ise yıllık 3 milyon Euro ödeneceğini açıklamıştı.

Mesut Özil hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaMesut Özil / Pozisyon

Mesut Özil Almanya milli takımından neden ayrıldı?

Mesut, 10 yıl boyunca Almanya‘daki göçmen çocukların eğitimi için para ödemesine rağmen planlı bir şekilde eski okul müdürü tarafından etkinliğe çağrılmadı. Bunun üzerine Milli Takımı bırakmaya karar verdi. “Kendi okulumda bile hoş karşılanmayacaksam milli formayı nasıl giyebilirim?” dedi.

Mesut Özil Türk Milli Takımı nda oynayabilir mi?

FIFA yönetmeliklerine göre bir futbolcu A takım seviyesinde bir ülke milli takım forması giyerse başka bir milli takıma geçemez. Uzun yıllar Alman Milli Takım forması giyen Mesut‘un ay-yıldızlı formayı giyme şansı bulunmuyor.

Fenerbahçe kim ne kadar kazanıyor?

FENERBAHÇE‘DE yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncuların yüksek yıllık maaşları büyük problem. Gustavo 3.5 milyon Euro, Samatta 3 milyon Euro, Sosa 2.5 milyon Euro, Tisserand 1.8 milyon Euro, Zanka 1.6 milyon Euro, Dirar 1.5 milyon Euro ve Diego Perotti 1.5 milyon Euro senelik maaş alıyor.

Irfan can kahveci maaşı ne kadar?

İrfan Can Kahveci‘nin Fenerbahçe’deki maaşı belli oldu! 25 yaşındaki milli futbolcu, Fenerbahçe’den yıllık maksimum 15 milyon TL kazanacak (Bugünkü kurla 1.7 milyon Euro). Bu rakamın içinde maaş ve bonuslar da yer alıyor.

Fenerbahçe Gustavo ne kadar kazanıyor?

Fenerbahçe‘den yılda 3.5 milyon Euro kazanan Gustavo son 14 lig mçaında 3 kez forma giydi.