Murathan Pektaş kaç yaşında?

Murathan Pektaş ne zaman doğdu?

30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur.

Gamze Özçelik’in oğlu kim?

Murathan PektaşGamze Özçelik / Oğlu

Gamze Özçelik Arka Sokaklar’dan ne zaman ayrıldı?

21 Haziran Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklarda Zeynep rolünü oynayan Gamze Özçelik‘in dizide hayatını kaybetmesi izleyicisini de üzdü. Dizi müdavimleri Twitter’da dizi yapımcılarına mesaj yağdırdı. Sezon finali adım adım yaklaşırken gelecek sene Arka Sokaklarda kimleri görüp görmeyeceğimiz belli olmaya başladı.

Arka Sokaklar Gamze Özçelik Neden Ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinin setinde tanışmıştı Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş. Dizideki önemli karakterleri canlandırıyorlardı. Sonra aralarında bir aşk doğdu ve evlendiler. Özçelik hamile olduğunu öğrenince diziden ayrıldı.

Uğur Pektaş Arka Sokaklar a geri dönecek mi?

Oyuncu Uğur Pektaş, 9 sezondur devam eden ‘Arka Sokaklar’a döndü Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın paylaştığı dizide Pektaş, Komiser Murat karakterini canlandırıyor.

Uğur Pektaş Gamze Özçelik neden ayrildi?

Anlaşmalı olarak şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti daha sonra tekrar birliktelik yaşamaya başlayan çift 2017’de ayrıldı. Maneviyata yönelen ikili kendi iç dünyalarıan çekilme kararı aldıkları için ekrana ara verdi.

Gamze Özçelik şu anda ne yapıyor?

Gamze Özçelik, Afrika ülkesi Nijer’de bebeklerin yardımına koştuEski oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu ve başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği’yle Afrika ülkelerindeki yardımlarına devam ediyor.

Gamze Özçelik hangi vakıf?

‘Umuda Koşanlar’ derneği oyunculuk ve çeşitli yardım organizasyonlarıyla tanınan Gamze Özçelik ve bu yola gönül vermiş arkadaşları tarafından kuruldu. Kuruluş amacı, ulaşabildikleri kadar mazlum coğrafyalara, mazlum ailelere, çocuklara ve hayvanlara ihtiyaçları doğrultusunda ulaşmak.

Arka Sokaklar Zeynep Diziden neden ayrıldı?

Geçtiğimiz sezon sonunda Arka Sokaklardan Zeynep Beşerler ve Gamze Özçelik ayrılmıştı. Dizide Melek komiser rolünü canlandıran Zeynep Beşerler, sezon sonunda senaryo gereği tayini çıkarak diziden ayrılmıştı.

Gamze Özçelik eşi Mert Öcal neden ayrıldı?

SEVGİLİSİ İSTEDİ DİZİYİ BIRAKTI Mert Öcal, Gamze Özçelik‘in eski eşi Uğur Pektaş ile aynı dizide oynamasından ve senaryo gereği onunla samimi olmasından duyduğu rahatsızlığı Özçelik‘le paylaştı. Öcal‘ın rahatsız olması nedeniyle de Özçelik, diziden ayrılmaya karar vermiş.

Arka Sokaklar Zeynep Beşerler diziden neden ayrıldı?

Dizide Melek komiser rolünü canlandıran Zeynep Beşerler, sezon sonunda senaryo gereği tayini çıkarak diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar‘ın senaristi Ozan Emre Yurdakul, Zeynep Beşerler‘in 2 hafta sonra yayılanacak olan 315. bölümde Arka Sokaklar dizisinde rol alacağını açıkladı.

Gamze Özçelik hangi dernekte?

Oyuncu Gamze Özçelik‘in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, Sudan’ın Beyaz Nil Eyaleti’ndeki el-Şakik bölgesinde, selden etkilenen ailelere erzak ve battaniye yardımı yaptı.

Gamze Özçelik Arka Sokaklar dizisine geri dönecek mi?

Arka Sokaklar Kadrosuna Yıllar Sonra Öyle Bir İsim Geri Dönüyor ki; Duyanlar Şaşkınlıklarını Gizleyemedi! Arka Sokaklar‘ın Zeynep’i Gamze Özçelik Geri Geliyor…

Uğur Pektaş arka sokaklardan neden ayrıldı?

Arka sokaklar dizisinin toplam 297 bölümünde yer almıştır (1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 ve 10.sezon). Arka Sokaklar dizisinin ilk kadrosundandır. Survivor 2020 kadrosuna dahil olarak yarışmaya başlamışken, yaşadığı sakatlık sebebiyle yarışmayı bırakmak zorunda kalmıştır.

Mert Öcal Gamze Özçelik Neden Ayrıldı?

İddialara göre Gamze Özçelik, diziden sevgilisi Mert Öcal için ayrıldı Mert Öcal, Gamze Özçelik‘in eski eşi Uğur Pektaş ile aynı dizide oynamasından ve senaryo gereği onunla samimi olmasından duyduğu rahatsızlığı Özçelik‘le paylaştı. Öcal‘ın rahatsız olması nedeniyle de Özçelik, diziden ayrılmaya karar vermiş.