Murat Yıldırım’ın yeni dizisi hangisi?

Murat Yıldırım’ın yeni dizisinin ismi ne?

Show TV’nin yeni dizisi ‘Aziz’ 5 Kasım’da başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Elif Sönmez yer alıyor. DUVAR – Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Elif Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, ve Fırat Tanış’ın başrollerde oynadığı ‘Aziz’ dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Aziz hangi dönemde geçiyor?

Aziz hangi yılı anlatıyor? Aziz dizisi; 1930’lu yılları anlatıyor. Antakya’da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz‘in hikayesi ekrana gelecek.

Aziz dizisinin Konusu nerede geçiyor?

Show TV’nin yakında başlayacak yeni dizisi Aziz, konusu itibariyle Antakya’da ve Sakarya’da geçiyor. Dizinin hikayesi ağırlıklı olarak Antakya’da geçecek fakat dizi çekimlerinin İstanbul’da özel bir platoda yapılacağı duyuruldu. Kısacası Aziz dizisi İstanbul’da kurulan özel bir platoda çekilecektir.

Murat Yıldırım’ın dizileri hangileri?

Murat Yıldırım

  • Ramo. Ramazan.
  • Gecenin Kraliçesi. 2015 – 2016.
  • Suskunlar. 2012. Ecevit.
  • Asi. 2007. Demir.
  • Fırtına. 2006. Ali.
  • Büyük Yalan.
  • Bütün Çocuklarım. Mesut.
  • Ölümsüz Aşk. Sedat.

Aziz dizi ne zaman başlayacak?

Aziz dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Murat Yıldırım şu an hangi dizide?

Favorilerinize Ekleyin. Murat Yıldırım‘ın başrolünü üstlendiği Aziz dizisi, bu hafta izleyicilerine bir sürpriz yaşatmaya hazırlanıyor. 4 yıllık aradan sonra Ramo dizisiyle izleyici karşısına geçen Murat Yıldırım, şimdilerde rol aldığı Aziz dizisiyle izleyicilerden tam not aldı.

Murat Yıldırım hangi diziye geçti?

Murat Yıldırım ‘Aziz’ setinden paylaştıÜnlü oyuncu Murat Yıldırım, ‘Ramo’nun ardından Show TV’nin yeni dizisi ‘Aziz’ ile ekranlara geri döndü. Yıldırım, rol arkadaşları Damla Sönmez, Simay Barlas ve Güven Murat Akpınar ile sette çektiği fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı.

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi nerede çekiliyor?

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin rol aldığı Aziz dizisi çok beğenildi. İzleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Aziz çekimlerin gerçekleştirildiği il ve ilçe ile merak edildi. Aziz dizisinin çekimleri Sakarya ilimizin Kaynarca ilçesinde gerçekleştiriliyor.

İman Elbani Aziz dizisinde oynadı mı?

Murat Yıldırım’ın eşi Iman Elbani, Aziz dizisi oyuncuları arasına katılıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan dizide Aziz karakterine Murat Yıldırım hayat veriyor. … Iman Elbani, Aziz dizisinde rol alacak. Fas asıllı güzel oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına geçecek.

İman Elbani kaç yaşında?

39 yaşında (22 Ekim 1982)Iman Elbani / Yaş

Aziz Filmi Ne zaman?

Murat Yıldırım’ın ve Damla Sönmez’in başrolü canlandıracağı, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar ile Füsun Demirel’in yer alacağı Aziz dizisinin henüz ne zaman başlayacağı net olarak belli olmazken Show TV ekranlarında 5 Kasım Cuma günü saat 20.00’da izleyici karşısına çıkıyor…

Aziz dizi platosu nerede?

Aziz dizisi Antakya, Sakarya ve İstanbul’da çekiliyor. Antakya’da ve Sakarya’da geçen dizinin çekimlerinin İstanbul’da kurulan özel bir platoda gerçekleştirileceği de ortaya çıktı. Aziz dizisi 1930’lu yıllarda geçiyor.

Aziz konusu nedir?

Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz‘in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

İman Elbani estetikli mi?

Güzelliği, geçirdiği estetik operasyonlarına bağlanan modelin makyajsız hali de görenleri şaşırtmaya yetti. Sosyal medyada bazıları Faslı modelin makyaj güzeli olduğunu savunurken, “Böyle de güzel. Önemli olan ruh güzelliği, Murat Yıldırım onu her haliyle seviyor demek ki” yorumlarını yapanlar da oldu.

Show TV Aziz hangi gün?

Show TV‘nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği ‘Aziz‘ Cuma akşamının en çok izlenen yapımı olarak adını zirveye yazdırdı. …