IBB Yılmaz Öztürk nereli?

Murat Yazıcı ibb kimdir?

1 Ağustos 2019 tarihi itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Destek Hizmetlerinden Sorumlu) Genel Sekreter Yardımcısıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir, evlidir ve bir çocuğu vardır.

Istaç Yılmaz Öztürk Kimdir?

Deniz Harp Okulu Yöneylem Araştırması / Yönetim bölümünden 1987 yılında mezun olan Yılmaz Öztürk, Deniz Kuvvetlerinde subay olarak 8 yıl çeşitli görevlerde bulundu, aynı dönemde 1 yıl süreli “Tedarik Zinciri İhtisas” programını bitirdi. 1995 yılında Toprak Holding’de İnsan Kaynakları Şefi olarak özel sektöre geçti.

Şengül Altan Arslan kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Şengül Altan Arslan iş hayatına Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nde başlamıştır. 5 yıl engelliler alanında çalıştıktan sonra Başbakanlık Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü’ne geçmiştir.

IBB de kaç müdürlük var?

Organizasyon şeması kitabın 18-19 sayfasındaki ekteki gibidir. Kurumda bir genel sekreter, beş genel sekreter yardımcısı, bir iç denetim birimi, bir hukuk müşaviri,bir teftiş kurulu başkanı, 20 daire başkanı ve 81 müdür bulunmaktadır.

Murat Ongun nerede doğdu?

Ankara, TürkiyeMurat Ongun / Doğum yeri

IBB de kaç genel sekreter yardımcısı var?

POLAT VE ALPAY, İBB‘NİN YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCILARI. İBB‘de boşalan iki genel sekreter yardımcılığı görevlerine, Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat ile Satın Alma Daire Başkanı Arif Gürkan Alpay atandı.

Istaç ne is yapar?

Şirketimiz düzenli depolama sahaları kurulumu ve işletilmesi, evsel ve tıbbi atıkların bertarafı, çöp sızıntı suyunun arıtılması, çöp gazından elektrik üretimi, kompost üretimi, ambalaj atıklarının geri kazanımı, kent ve hal temizliği, inşaat ve hafriyat atıklarının yönetimi, gemilerden ve deniz yüzeyinden atıkların …

Istaç Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

20.04.1974 Trabzon doğumlu olan Tuncay ŞEN, 1991 yılında Trabzon Lisesi’nden derece ile mezun oldu.1991-1992 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde üst düzey İngilizce Hazırlık Eğitimi aldı.1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’ …

IBB danışmanı kim?

Cumhuriyet’e konuşan İBB Başkan Danışmanı Ertan Yıldız; İstanbul’u, İBB iştiraklerinin mali durumunu, yönetimini ve bu süreçte yaşanan zorlukları anlattı.

Altan Arslan kimdir?

Benefaktör ve Paul Harris dostu olan N.Altan Arslan müteveffa Rtn.Ergin Aktan’ın önerisiyle 24 Mart 1997 yılından bu yana Ankara Kızılay Rotary Kulübü’nün onurlu bir üyesidir.

153 Beyaz Masa ne işe yarar?

Beyazmasa Çözüm Ekibi Halkla İlişkiler uzmanı tarafından Beyaz Masa‘ya gelen her türlü başvurunun incelendiği, ilgili birimlerle ya da kurumlarla irtibata geçilerek başvurulara çözüm bulunulduğu ve neticenin başvuru sahibine iletildiği birimdir.

İBB nereye bağlı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi veya kısaca İBB, İstanbul ilinin belediye işlerinden sorumlu devlet kurumudur.

Murat Ongun Hangi üniversite mezunu?

Ankara ÜniversitesiMurat Ongun / Üniversite

Murat Ongun hangi okul mezunu?

Ankara ÜniversitesiMurat Ongun / Eğitim

IBB Genel Sekreter Yardımcıları kimlerdir?

İBB‘de boşalan iki genel sekreter yardımcılığı görevlerine, Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat ile Satın Alma Daire Başkanı Arif Gürkan Alpay atandı. Polat’tın yerine Kültür Varlıkları Projeler Müdürü Oktay Özel, Alpay’ın yerine ise İhale İşleri Müdürü Mustafa Sökmen getirildi.