Başak Sayan kac dogumlu?

Murat Vardal ne is yapar?

İş İnsanı
Ekonomist
Murat Vardal/Meslekleri

Başak Sayan Hangi üniversite mezunu?

Marmara ÜniversitesiBaşak Sayan / EğitimMarmara Üniversitesi İstanbul’da bulunan bir devlet üniversitesidir. Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biridir. Üniversite bünyesinde 16 fakülte, 11 enstitü, 3 yüksekokul ve 4 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Vikipedi

Başak Sayan kaç yaşında doğum yaptı?

Başak Sayan
Doğum 17 Haziran 1977 Ankara, Türkiye
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu ve yazar
Evlilik Evli

Başak Sayan nasıl evlendi?

Başak Sayan ile geçen haziranda havaalanında tanıştığı Murat Vardal, 15 Ağustos’ta Washington’da evlendi. Nikahı Türkiye’nin Washington Konsolosluğu’nda kıyılan çift, önümüzdeki ay Türkiye’ye dönecek, yakınları için İstanbul’da da sade bir kutlama organize edecek.

Başak Sayan Murat Vardal nasıl tanıştı?

Tesadüfen aynı uçakla Ankara’ya gidecek olan ikilinin havaalanında ki buluşmasını Murat Vardal‘ın ablasından gelen telefonla gerçekleşir. Sayan “Çok eski bir kız arkadaşım aradı, kardeşim de şu anda Bordum Havaalanında, seni görmüş gülümsemiş ama sen kafanı çevirmişsin dedi. Sonra yanıma geldi Murat, öyle tanıştık.

Nigahdar gerçek mi?

Başak Sayan son romanı Nigâhdar ile okurlarına tadına doyum olmayan tarihi bir seyahat yaptırıyor. Gerçek olaylardan esinlenerek yazılmış olan Nigâhdar romanı iki ayrı zamanda ilerliyor.

Başak Sayan babası kimdir?

Sözer SayanBaşak Sayan / Babası

Murat Vardal kaç yaşında?

İZMİR’in Konak ilçesinde, birlikte yaşadığı Bahriye Üngeç’i (32) işlettikleri markette tabancayla sırtından vurarak öldürmekle suçlanan Murat Vardal‘ın (34) yargılanmasına devam edildi.

Başak Sayan’ın kaç çocuğu var?

Ares Vardal
Milan Vardal
Başak Sayan/Çocukları

Başak Sayan’ın eşi kim?

Murat VardalBaşak Sayan / Eşi (e. 2014)

Nigahdar ne anlatıyor?

Columbia Üniversitesi’nde atom fiziği dersleri veren ve ateşli bir ateist olan Şirin Özdemir, tüm hayatının büyük bir yalan olduğunu öğrenmesiyle birlikte olayları çözmek amacıyla New York’tan İstanbul’a gelmeye mecbur kalır ve gelir gelmez kendisini bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.

Nigahdar kaç sayfa?

536 syf. Oyuncu ve aynı zamanda genç bir yazar olan Başak Sayan’ın Nigahdar kitabı tasavvur, tarih ve polisiyeyi harmanlayan bir kitap olmuş.

Başak Kar aslen nereli?

3 Ağustos 1998 yılında Antalya’da dünyaya gelen Başak Karahan şu an 22 yaşında.

Başak Sayan eşi kimdir?

Murat VardalBaşak Sayan / Eşi (e. 2014)

Başak Sayan şimdi nerede?

Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul’dan uzaklaşan Başak Sayan, günlerini ailesiyle birlikte Şile’de aldıkları yazlık evlerinde herkesten uzakta geçiriyor. Başak Sayan, 2014’te Murat Vardal ile nikah masasına oturmuş, 2016’da ikizleri Ares ve Milan dünyaya gelmişti.