Mc Coin Projesi Nedir?

Mc Coin hangi borsada var?

1,000,000,000 MC coin. Merit Circle ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Mandala Exchange, Gate.io, HitBTC, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

XEC Coin nedir?

xec elektronik nakit olarak tasarlanan bir coin türüdür. her dakika ve saniye değişen bir yapıya sahiptir. e-posta ile değişip nakte çevrilme özelliği ile çok tercih ediliyor. kişilere direk olarak para gönderme imkanı sağlıyor.

Binance mc nedir?

Merit Circle (MC) Nedir? Merit Circle, oyna-kazan oyunlarına yatırım yapan ve DAO’nun NFT varlıklarını kullanan bir merkeziyetsiz otonom kuruluştur (DAO). MC, Merit Circle DAO’nun yönetişim tokenidir ve platform yönetişimi, staking, NFT drop’larına erken erişim ve platform ödülleri için kullanılabilir.

Launch Pad ne demek?

Launchpad Platformunun Amacı Nedir? Launchpad platformu ile kripto para ekosistemine katılacak yeni proje girişimleri kendi koinlerini satarak fon elde ederler. Toplanan bu fonlar projenin gelişim ve reklam sürecinde kullanılır. Projenin geleceğine inanan yatırımcılar bu ilk satıştan daha fazla almaya çalışırlar.

Mc Coin ne zaman çıkacak?

Proje, kullanıcıların basit bir hobi gibi davranmak yerine sevdikleri oyunları oynayarak para kazanabilecekleri yeni bir oyun çağı yaratmayı hedefliyor. Proje 4 Kasım 2021’de başladı, ancak Temmuz 2021’den beri geliştiriliyor.

Mc Coin kac tl?

Merit Circle bu hafta düşüşte. Güncel fiyat, MC başına $1,987779. Merit Circle, $45,24 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %95,61 altında. Güncel dolaşımdaki arz 42.592.000 MC.

Ada coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

XEC kaç dolar?

Son Dakika eCash Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama eCash fiyatı 0,000079 USD’dir.

Launchpool nedir Binance?

Binance Launchpool NedirLaunchpool, kullanıcıların heyecan verici yeni Binance Fan Tokenlere özel erişim elde etmek için mevcut kripto varlıklarını kullanabilecekleri Binance‘ın özel token çıkarma platformunun bir parçasıdır.

Binance Launch Pad nedir?

Binance Launchpad, Binance‘in özel token lansmanı platformudur ve kaliteli projeler için tüm Binance kullanıcılarına ilk bakış erişimi sunarak kripto ekosistemini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Binance Farming nedir?

Takas Farming yeni bir Binance Earn ürünüdür ve kullanıcıların token takasına katılarak İlk Farming Dönemi boyunca %50’ye varan işlem ücreti indirimi kazanmasına olanak sağlar. 1.000.000 $ değerindeki Fon takas ödülleri olarak dağıtılacaktır ve İlk Farming Dönemi içerisinde dağıtımı tamamlanacaktır.

Merit Circle mc nedir?

Merit Circle, oyna-kazan ekonomisini geliştirmeye odaklanan merkezi olmayan özerk bir organizasyondur (DAO). Proje, kullanıcıların basit bir hobi gibi davranmak yerine sevdikleri oyunları oynayarak para kazanabilecekleri yeni bir oyun çağı yaratmayı hedefliyor.

Mc Coin kaç dolar?

Güncel fiyat, MC başına $2,124159.

1 MC kaç dolar?

Convert Merit Circle (MC) to USD

MC USD
1 2.33
2 4.66
5 11.66
10 23.32

Cardano yatırım yapılır mı?

Pek çok coin ve alt coin olması, bu birimlerin kazandırdığı miktarlar göz korkutucu olsa da işin içine girince oluşan karışıklık da daha kolay bir şekilde çözülmeye başlamaktadır. Cardano tavsiye üzerine alınabilecek bir sanal para değildir. Çünkü kimse size bu alanda bir yatırım tavsiyesi vermeyecektir.