Trabzon Havalimanı neden kapatılıyor?

Trabzon Havalimanı neden kapandı?

Yılda 30 bin uçağın inip kalktığı Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından Trabzon Havalimanı bugün uçuşlara kapatıldı. Tüm uçuşlar iptal edildi. Seferler Ordu-Giresun Havalimanı‘na yönlendirildi. Kapatma gerekçesi “aydınlatma ve bazı eksiklikler” olarak açıklandı ama uzmanlar buna şüpheyle yaklaşıyor.

Trabzonda uçuşlar neden iptal?

Trabzon’da etkili olan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Kentte akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Bazı hava yolu şirketleri, Trabzon‘dan İstanbul ve Ankara’ya akşam saatlerinde yapılması planlanan karşılıklı seferlerini gerçekleştiremedi.

Trabzon Havalimanı kapanıyor mu?

Birincisi; an itibari ile havalimanı için yapılmış bir ihale, belirlenmiş bir inşaat başlama tarihi ortada yok. İkincisi; tartışılan bir proje var ancak o proje hayata geçse dahi havalimanının kapatılmasına gerek kalmayacak. İnşaat devam ederken havalimanı hizmete devam edecek.

Trabzon Havalimanı kaç gün kapalı kalacak?

Türkiye’deki hava trafiğinde önemli meydanlar arasında yer alan Trabzon Havalimanı bir gün kapalı kalacak. Trabzon Havalimanı pist bakım çalışması nedeniyle yarın 08.00’e kadar hizmet veremeyecek. Trabzon Havalimanı, pist onarım çalışması nedeniyle 1 gün süreyle uçuşa kapatıldı.

Trabzon Havalimanı’nda ne oldu?

Havalimanı pistindeki aydınlatma sistemi ve kabloların yenilendiği 2 haftalık çalışmanın ardından tekrar uçuşlara açılan Trabzon Havalimanı 20 Ağustos 2021 tarihinde pistte meydana gelen çatlak nedeniyle uçuşlara tekrar kapatıldı.

Trabzon Havaalanı ne oldu?

Pisti onarıma alınan Trabzon Havalimanı uçuşa kapatıldı TÜRKİYE’nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, pist bakımı nedeniyle yaklaşık 1 ay süreyle uçuşa kapatıldı.

Istanbuldan trabzona uçuş var mı?

İstanbulTrabzon rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 havayolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet.

Trabzon’da kaç havaalanı var?

Trabzon‘a aktarmasız uçabileceğiniz 6 havalimanı bulunmaktadır.

Trabzon Havalimanı ne zaman kapatılacak?

Havalimanı pistindeki aydınlatma sistemi ve kabloların yenilendiği 2 haftalık çalışmanın ardından tekrar uçuşlara açılan Trabzon Havalimanı 20 Ağustos 2021 tarihinde pistte meydana gelen çatlak nedeniyle uçuşlara tekrar kapatıldı.

Trabzon Havalimanı ne zaman kapanıyor?

Trabzon Havalimanı‘nın bakım çalışmaları nedeniyle 8 Ekim’de, 1 günlük uçuşlara kapatılacağı açıklandı. Trabzon Havalimanı‘da 8 Ekim günü rutin bakım çalışmaları nedeniyle hava trafiğinin durdurulacağı ve uçuşların Ordu Giresun Havalimanı‘ndan yapılacağı belirtildi.

Trabzon Havalimanı tadilat ne zaman bitecek?

Pistteki onarım inşaatı 5 Mayıs 2020’de başlamış, 1 Haziran 2020 tarihinde tamamlanmış ve havalimanı bu tarihte uçuşa açılmıştı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) pist onarım işi için pazarlık usulü (21/B) ile açtığı ihaleyi 29 Nisan 2020 tarihinde Makyol İnşaat’ın aldığı öğrenildi.

Trabzon Havalimanı çalışıyor mu?

Havalimanı şu an uçuşlara açık.

Istanbuldan trabzona hangi uçaklar gidiyor?

İstanbulTrabzon rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 havayolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet.

Trabzondan nerelere uçuş var?

Sizin İçin Seçtiğimiz Trabzon Havalimanı Kalkışlı Uçuşlar

  • Trabzon – Ankara. 426 TL’den.
  • Trabzon – Gaziantep. 446 TL’den.
  • Trabzon – Adana. 486 TL’den.
  • Trabzon – İzmir. 690 TL’den.
  • Trabzon – Antalya. 795 TL’den.

Trabzon’da havalimanı var mıdır?

Trabzon Havalimanı şehir merkezine 6 km uzaklıkta ve sahil kenarında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kampüsü’ne ise sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.