Mesut Akusta eşi kimdir?

Mesut Akusta kiminle evlidir?

Şafak ÖzbirMesut Akusta / Eşi (e. 2016)

Mehmet Akusta kiminle evli?

Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlenmiştir.

Şafak Özbir kaç?

Şafak Özbir kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Karslı Kürt İdris lakaplı ünlü bir iş adamı olan İdris Özbir‘in kızı olan Şafak Özbir 1982 İstanbul doğumludur. 2016 yılının Haziran ayında oyuncu Mesut Aksuta ile dünya evine giren Şafak Özbir 2021 itibariyle 39 yaşındadır.

Mesut Akusta kaç çocuk var?

Sunucu Esra Erol’un görümcesi olan Şafak Özbir ile 3 Haziran 2016 tarihinde dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta‘nın Ali ve Sare adında iki evladı vardır.

Ali Özbir ne iş yapıyor?

Turizmci olan Özbir aynı zamanda ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programının da yapımcısı. Esra Erol ile olan evliliğinden İdris Ali ve Ömer Erol adında iki çocuk babası olan Ali Özbir, sosyal medya hesabında sık sık eşi ve çocukları ile birlikte paylaşımlar yapıyor.

Şafak Özbir eşi kim?

Mesut AkustaŞafak Özbir / Eşi (e. 2016)

Şafak Özbir Ali Özbir kardeş mi?

Şafak Özbir, Esra Erol’un görümcesi olarak biliniyor. Özbir, İdris Özbir‘in kızıdır. İş adamı Esra Erol’un eşi Ali Özbir‘in kız kardeşidir.

Mesut Akusta kaç kez evlendi?

Mesut Akusta
Boy 1,80 m (5 ft 11 in)
Kilo 85 kg (187 lb)
Evlilik Şafak Özbir (e. 2016)
Çocuk(lar) Berfin Akusta (d. 2017)

Şafak Özbir ve Ali Özbir kardeş mi?

Özbir, İdris Özbir‘in kızıdır. İş adamı Esra Erol’un eşi Ali Özbir‘in kız kardeşidir. Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlenmiştir. Şafak Özbir baba tarafından aslen Kars’lıdır.

Şafak Özbir ile Ali Özbir kardeş mi?

Özbir, “Kürt İdris” lakabı ile tanınan yer altü dünyasının ünlü ismi İdris Özbir‘in kızı iş adamı Esra Erol’un eşi Ali Özbir‘in kız kardeşidir. Aynı zamanda Ali Özbir‘in eşi sunucu Esra Erol’un görümcesi olan Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlendi.

Mesut Akusta kaç yaşında?

58 yaşında (22 Şubat 1964)Mesut Akusta / Yaş

Sanatçı Mesut Akusta kaç yaşında?

Mesut Akusta 22 Şubat 1964’da Konya’da dünyaya geldi.

Bihter Erol hangi bankada çalışıyor?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Teknikerliği mezunu olan ve altı ay önce HSBC Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladığını anlatan Bihter Erol, “Okumaya devam ediyorum, Anadolu Üniversitesi İşletme üçüncü sınıf öğrencisiyim” dedi.

Esra Erol kayınpederi kimdir?

İdris ÖzbirEsra Erol / Kayınpeder

Şafak Özbir Kaç kardeş?

Ali ÖzbirŞafak Özbir / Kardeşleri