Nur Fettahoğlu nereden mezun?

Nur Fettahoğlu kimin soyundan?

Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak 12.11.1980 Almanya’da dünyaya geldi. Aslen Rize’lidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu‘dur. SKY Türk’ün haber spikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır.

Fettahoğlu kimin?

1985 yılında aile şirketleri Fettahoğlu Gıda A.Ş. yi kurdu. Aynı zamanda yapı sektöründeki çalışmalarını da inşaat yapımları ile sürdürdü. 1988 yılında İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancılar sitesi Kooperatifini (AYTOP) kurdu ve 200 iş yeri yaptırarak tapuları ile üyelerine dağıttı.

Nur Fettahoğlu kiminle birlikte?

Levent Veziroğlue. 2013
Murat Aysane. 2008–2011
Nur Fettahoğlu/Eşi

Nur Fettahoğlu bebeği kimden?

2015 yılında boşanan Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, karar kesinleşmeden evliliklerine devam etme kararı alıp mahkemeye başvurmuştu. 2016’da kızları dünyaya gelen Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı.

Nur Fettahoğlu nerede oturuyor?

30 Ekim 2013’te evlenen Nur Fettahoğlu ile işadamı Levent Veziroğlu’nun mutluluğu uzun ömürlü olmadı. Çift, yaşadıkları sorunları aşamayınca ayrılık kararı aldı. Fettahoğlu, 1,5 hafta önce Veziroğlu’yla birlikte oturdukları Rumelihisarı’ndaki evden ayrılıp annesinin yanına yerleşti.

Nur Fettahoğlu burnu estetik mi?

NUR FETTAHOĞLU‘NUN ESTETİKSİZ VE MAKYAJSIZ HALİ Dönem dizisinde yer almak için yüzlerin bir önemi olduğunu ifade eden Berrak Tüzünataç “Bence bu işte tabii yüzümüzün; plastiğinin de bir önemi var. Nur‘un da benim de bıçak dokunulmamış yüzümüz var. Bıçak dokunmamış oyuncu sayısı az olduğu gerçek.

Nur Fettahoğlu kimin torunu?

Sinan Fettahoğlu
Fatma Fettahoğlu
Nur Fettahoğlu/Ebeveynleri

Nur Fettahoğlu nun kaç tane çocuğu var?

Elisa Güzin VeziroğluNur Fettahoğlu / Çocukları

Nur Fettahoğlu babasi kimdir?

Sinan FettahoğluNur Fettahoğlu / Babası

Nur Fettahoğlu annesi kimdir?

Fatma FettahoğluNur Fettahoğlu / Annesi

Fettahoğlu ailesi kimdir?

Maraş’ta yaşanan intiharlar nedeniyle gündeme gelen ve çocukların annesinin mensup olduğu Fettahoğlu ailesi, Anadolu’nun en tanınmış ve eski ailelerinden biri. Aralarında Devlet Bahçeli’nin de olduğu pek çok tanınmış ismin mensup olduğu Fettahoğlu ailesi, kökleri Göktürklere kadar uzanan eski bir Türkmen ailesi.

Nur Fettahoğlu kimlerle evlendi?

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ise Mahidevran Sultan karakteri ile gönülleri fethetmeyi başaran Nur Fettahoğlu, ilk evliliğini borsacı Murat Aysan ile yaptı. 2011’de evliliğine son verdi. İkinci evliliğini ise iş adamı Levent Veziroğlu ile evlendi. 2015’te ise boşandılar.

Nur Fettahoğlu nun eski eşi kimdir?

Murat AysanNur Fettahoğlu / Eski eşi

Nur Fettahoğlu kimin kızı?

Sinan Fettahoğlu
Fatma Fettahoğlu
Nur Fettahoğlu/Ebeveynleri

Nur Fettahoğlu kaç çocuğu var?

Elisa Güzin VeziroğluNur Fettahoğlu / Çocukları