Twitch pog ne demek?

Pog açılımı nedir?

play of the game, ya da maçın oyununun kısaltması.

PogChamp emote neden kaldırıldı?

Elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu Twitch, Amerikan Kongre Binasında çıkan olaylardaki şiddete teşvik etmesi sebebiyle bir Twitch ifadesi (emote‘u) olan PogChamp‘ı siteden kaldırdığını açıkladı.

KEKW ne demek?

genel olarak oyun sohbetlerinde ve dünyasında kullanılan bir çeşit gülme biçimi. bu videodaki dayıdan esinlenilerek ortaya çıkmış kehkeh şeklinde bir gülme biçmi ve internet meme ‘idir.

Based ne?

based; bir terimin veya olgunun, kaynak sahibi olduğunu, yada dayandırılanileceği herhangi bir şey olduğunu belirten bir kelimedir. günümüz internetinde oluşan anlamı ise daha çok söylenen bir olgunun ”kendi kendine yetebilen”, ”hakiki” yada ”mutlak” olduğunu açıklamak için ortaya çıkmıştır.

KEKW Twitch ne demek?

Anlamı ne? Twitch Chat’inde mesajlaşan insanların kullandığı KEKW, büyük bir oranda gülmek ve kahkaha atmak anlamlarında canlı yayının komik anlarında kullanılıyor. Artık oldukça yaygınlaşan Meme, diğer sosyal medya platformlarında da kullanılır hale geldi.

Poggers ne demek?

1. ing (sıfat) genellikle zeka katsayısı düşük kişiler tarafından bir şeyin ne kadar harika, büyüleyici vb. olduğunu belirtmek üzere kullanılan söz. “that’s poggers dude!” 2. aptallar için kullanılan bir kelime.

Cringe ne demek kısaca?

İngilizce bir kelime olan cringe Türkçeye direkt çevirecek olursak yaltaklanma ve yalakalık anlamına geliyor.. Ancak tam olarak karşılığı “başkasının adına utanmak” diyebiliriz.

KEKW açılımı ne?

genel olarak oyun sohbetlerinde ve dünyasında kullanılan bir çeşit gülme biçimi. bu videodaki dayıdan esinlenilerek ortaya çıkmış kehkeh şeklinde bir gülme biçmi ve internet meme ‘idir.

KEKW neyin kısaltması?

KEKW. Twitch’de şuan en çok kullanılan kısaltmalardan biridir. Türkiye’de en çok kullanan chat Jahrein’in chati peki anlamına gelirsek Yayın yapan kişinin başına komik bir olay gelirse ya da komik bir olayla karşılaşırsa bütün chat KEKW‘i spamlar.

Monkas ne demek?

twitch.tv aleminde, yayın sırasında gerilimi yüksek anlarda chat’te bolca görmek mümkün olan, ecel terleri döken pepe the frog’u resmeden bir emote. son daki “s” harfi büyük yazılmalı. her kanalın chat’inde render edilmiyor.

Cringe ne demek sosyal medya?

İngilizce bir kelime olan cringe Türkçede yaltaklanma ve yalakalık yapmak olarak biliniyor. Yaltaklanma ise bir kişiye hoş görünmek için uygunsuz ve onur dışı tavırlar sergileme olarak karşımıza çıkıyor.

Cringe kiz ne demek?

Cringe kelimesi, sosyal medya dilinde başkasının adına utanmak anlamında kullanılıyor. Olay odaklı ağır bir eleştiri şeklinde söylenebilecek bu kelime, sosyal medya platformlarında çok sık kullanılıyor. Başkasının adına utanmak tanımının yanı sıra cringe kelimesi için “utanma hissiyle dolup taşmak” tanımı da mevcut.

KEKW oldu mü?

KEKW Emote’unun yüzü hayatını kaybetti.

KEKW neden öldü?

Dünya basınında da pek çok platforma yansıyan haberlere göre KEKW Emote’u ile tanınan İspanyol komedyen Juan Joya “El Risitas” Borja, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. … Aynı haberde belirtilene göre bu tedavi döneminde El Risitas bir bacağını da hastalığı nedeniyle kaybetti.

Cringe tam olarak ne demek?

İngilizce bir kelime olan cringe Türkçeye direkt çevirecek olursak yaltaklanma ve yalakalık anlamına geliyor.. Ancak tam olarak karşılığı “başkasının adına utanmak” diyebiliriz. Sosyal medyada görülen bir video, fotoğraf için özellikle Z kuşağı bu kelimeyi kullanıyor.