Nuno nereli?

Nuno Santo hangi takımları çalıştırdı?

Tottenham Hotspur FC (Menajer, 2021–2021)
Wolverhampton Wanderers FC (Menajer, 2017–2021)FC Porto (Menajer, 2016–2017)Valencia CF (Menajer, 2014–2015)Rio Ave FC (Menajer, 2012–2014)
Nuno/Çalıştırdığı takımlar

Nuno Espirito Santo kimdir vikipedi?

Nuno Herlander Simões Espírito Santo (d. 25 Ocak 1974, São Tomé) ya da tanınan adıyla Nuno, São Tomé ve Príncipe asıllı Portekizli futbolcu ve teknik direktördür. Kaleci pozisyonunda görev aldığı futbolculuk kariyerini sonlandırmış olup teknik direktörlük yapmaktadır.

Nuno Santos kim?

25 Ocak 1974 tarihinde doğdu. Nuno Espirito Santo Portekizli futbolcu ve teknik direktördür. Kaleci pozisyonunda görev aldığı futbolculuk kariyerini sonlandırmış olup, Wolverhampton Wanderers’ın teknik direktörlüğünü yapmaktadır.

Nuno Espirito Santo kaç yaşında?

48 yaşında (25 Ocak 1974)Nuno / Yaş

Hikmet Karaman şu an hangi takımda?

Hikmet Karaman (d. 9 Mart 1960, Kocaeli), Türk teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor takımının teknik direktörüdür.

Nuno Santo hangi takımda?

Nuno Espirito Santo, Fenerbahçe ile adı anılan isimler arasında yer alıyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörlük adayları arasında yer alan Nuno Espirito Santo, günün araştırılan isimleri arasında yer aldı.

Wolverhampton teknik direktörü kimdir?

Bruno LageWolverhampton Wanderers FC / Teknik direktör

Okan Buruk nerede teknik direktör?

19 Eylül 2018 tarihinde İbrahim Üzülmez’in ardından Çaykur Rizespor’un teknik direktörlük görevine getirildi.

Hikmet Karaman Galatasaraylı mı?

Teknik direktörlük kariyeri Galatasaray‘da teknik direktör Reinhard Saftig’in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

Ünal Karaman kaç yılında futbolu bıraktı?

1990’da transfer olduğu Trabzonspor’da kariyerinin büyük bir bölümünde oynadıktan sonra, 1999’da transfer olduğu MKE Ankaragücü’nde bir yıl futbol oynadı ve 2000 yılında futbolu bıraktı.

Tottenham’ın teknik direktörü kim?

Antonio ConteTottenham Hotspur FC / Teknik direktör

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Nuno Esprito Santo’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İtalyan teknik adam Antonio Conte‘nin getirildiğini duyurdu.

Okan Buruk memleketi neresi?

Buruk, İstanbul’da doğdu ve spor kariyerine de Karadeniz İdman Ocağı ile başladı. Galatasaray’ın altyapısında yetişen sporcu, A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü de yaptı.

Hamza Hamzaoğlu nerede teknik direktör?

Hamza Hamzaoğlu 15 Ocak 1970 yılında, Gümülcine’de doğdu. Eski Türkfutbolcu, teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un teknik direktörüdür.

Hikmet Karaman şu an hangi takımı çalıştırıyor?

Hikmet Karaman Biyografisi 1994-1997 yılları arasında Kocaelispor ve Galatasaray kulüplerinde profesyonel takım antrenörlüğü yapmıştır. 1998 yılından günümüze kadar çeşitli futbol takımlarının teknik sorumlusu olarak görev yapmış ve halen Çaykur Rizespor futbol takımının teknik sorumlusu görevini devam ettirmektedir.

Hikmet Karaman hangi takımları küme düşürdü?

5 YILDA 3 TAKIM KÜME DÜŞTÜ Hikmet Karaman‘ın geçen sene teknik direktörlüğünü yaptığı Yeni Malatyaspor,3 yıl önce Çaykur Rizespor ve bu sene de Ankaragücü bir alt lige düştü. Deneyimli teknik direktör kariyerinde son 5 yılında yönettiği 3 takım küme düşmüş oldu.